Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Aké sú najobľúbenejšie kabelky celebrít?
Zdielať na

Aké sú najobľúbenejšie kabelky celebrít?

Zdroj: Answear

Ktorá dáma by nechcela vlastniť rovnakú kabelku, ako jej obľúbená celebrita? Celebrity často vídame, ako nosia rôzne luxusné kabelky, ktoré sú väčšinou dosť drahé. Mnohé celebrity si dokonca vytvorili v rámci spolupráce so svetovými značkami aj vlastné kabelky, a stali sa ich tvárami. V súčasnosti preto nie je nezvyčajné vidieť celebritu kráčať po červenom koberci s dizajnovou taškou v ruke. Kabelky sú však viac než len symbolom statusu. Sú tiež ukazovateľom toho, ktorý dizajnér je momentálne v móde, a kto bude najobľúbenejším dizajnérom budúcej sezóny. Aké kabelky teda celebrity obľubujú a ako ich nosia? Poďme sa na to spoločne pozrieť.

Chanel, Dior, či LV?

Hollywoodske hviezdy sú vždy v centre pozornosti. Ako náhle sa preto niekde objavia s nejakou kabelkou v ruke, nikdy to žiadnemu fotografovi neunikne. Medzi najobľúbenejšie značky svetových celebrít rozhodne patria tie najzvučnejšie mená, ako sú napríklad Gucci, Hermes, Chanel, Louis Vuitton, Balenciaga, či Burberry. I keď sa vám na prvý pohľad môže zdať, že nosiť rovnakú kabelku je nedosiahnuteľným cieľom, máme pre vás dobrú správu. Mnohí módni dizajnéri to vedia, a preto navrhujú kabelky, ktoré sú novými módnymi kúskami od svetových velikánov inšpirované, no sú zároveň cenovo dostupné. Tak si môžete jednoducho nájsť kabelku, ktorá síce nie je identická a rovnako drahá ako kabelka Angeliny Jolie, no minimálne vyzerá rovnako dobre, a jej štýl a farba sú na nerozoznanie.

Malé a stredne veľké kabelky? Rozhodne áno!

Irina Shayk alebo Kendall Jenner, obe milujú kabelku Burberry Olympia, ktorú nosia k svojmu každodennému outfitu. K tomuto druhu kabelky si totiž môžete obliecť aj obyčajné biele tričko https://answear.sk/k/ona/oblecenie/topy-a-tricka, a budete vyzerať skvelo. Táto taška je jedným z najznámejších štýlov, ktoré Burberry ponúka. Prvýkrát bola na trh uvedená v roku 1997 a odvtedy je v módnom priemysle stálicou. Je ideálna na každodenné nosenie, ale aj na večerné párty a cestovanie. Štýlová taška je vyrobená z mäkkej talianskej jahňacej kože.

Answear

Nemenej populárna je kabelka Fendi First, ktorá postupne nachádza svoje celebritné fanúšičky. Medzi prvými sa nachádza Jennifer Lopez, Priyanka Chopra a Lily Allen. Túto tašku nájdete vo viacerých farbách. Kabelky Fendi sú jedny z najvyhľadávanejších doplnkov vo svete módy a je ľahké pochopiť prečo – sú štýlové, funkčné a veľmi ťažko dostupné. Fendi First je krásna taška s nadrozmernou kovovou F sponou zabalenou do kože tón v tóne. Táto klasická taška má vnútornú priehradku vystlanú ikonickou látkou s motívom FF, vyťahovacie vnútorné upevňovacie body a pozlátený kovový otvor. Dá sa nosiť v ruke alebo na ramene. Skvelo vyzerá najmä k elegantným outfitom, preto vytiahnite zo skrine vaše sukne! 

Nezaostáva ani Celine so svojou kabelkou Celine Sangle Seau Bag Calfskin Small, ktorú miluje Jennifer Aniston, a dokáže ju zladiť naozaj sofistikovane i s jej ležérnym outfitom. Jennifer Garner, Courteney Cox a Kristen Bell sú tiež veľkými fanúšičkami tejto tašky. Bodaj by nie, je to elegantná a funkčná kabelka, ktorá bude vaším novým obľúbeným módnym doplnkom. Jej nadčasová silueta bola vyrobená zo zrnitej teľacej kože s kovaním v zlatej farbe. Je doplnená hornou rukoväťou a odnímateľným koženým ramenným popruhom. Ak si vyberiete dámske tenisky na answear.sk, nezabudnite k nim zladiť aj kabelku podobného strihu. Túto kombináciu budete milovať rovnako ako hollywoodske celebrity, to vám garantujeme.

Answear

Univerzálnosť je v móde

Nezaostáva však ani Louis Vuitton, ktorý má vo svojom sortimente asi najžiadanejšiu kabelku súčasnosti LV Coussin PM. Do tejto kabelky sú zamilované celebrity Miranda Kerr, Selena Gomez, Dua Lipa, Jennifer Aniston, a mnoho ďalších hviezd. Je dostatočne veľká, aby sa do nej zmestilo všetko, čo potrebujete, a váš outfit s ňou bude pôsobiť štýlovo. Ide o klasickú bielu kabelku, s ktorou bude každý outfit vyzerať trendy. Kabelka je všestranná, takže sa k nej hodia rovnako dámske nohavice ako aj džínsy.

Pre ženu

Najčítanejšie