Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Slávna herečka prezradila: Nebyť Gwyneth Paltrow, nebola by som mamou!
Zdielať na

Slávna herečka prezradila: Nebyť Gwyneth Paltrow, nebola by som mamou!

Archívna reportáž

Obe spája rovnaký odtieň vlasov, rovnaké povolanie a aj mega úspech, ktorý zožali na striebornom plátne. No aj to, že momentálne sa viac, ako herectvu venujú rodine a vlastnému biznisu. Okrem toho však herečky Gwyneth Paltrow a Cameron Diaz zdieľajú aj vzájomné priateľstvo a lásku k svojim milovaným ratolestiam. Ako blízke kamarátky si teda občas zatelefonujú a "pokecajú" o živote.

Gwyneth sa rozhodla vyspovedať svoju kamarátku verejne a vyšli z nich vskutku zaujímavé informácie. Okrem iného aj fakt, že nebyť toho, že sa dnes 47-ročná  Cameron rozhodla stiahnuť do úzadia zo svetiel hollywoodskych reflektorov a celebritných večierkov, dnes by sa najskôr neradovala z polročného bábätka. Do svadby a detí ju vraj však dotlačila v minulosti práve Gwyneth.

Cameron to vo viedorozhovore povedala na rovinu. Podľa vlastných slov si vždy myslela, že manžela, deti a rodinu nikdy mať nebude.  Avšak skúsená matka dvoch detí, Gwyneth, k nej bola nekompromisná a tvrdila jej, že sa vydať musí a musí mať aj deti a rodinu, pretože inak bude nešťastná zo svojho rozhodnutia sa tohto  daru vzdať.

Cameron sa za Benjiho Maddena vydávala ako 42-ročná, päť rokov po svadbe sa im podarilo počať potomka:

"Stále si mi bola v pätách. Hovorila si mi: ‚Musíš to urobiť, nerozumieš tomu. Ak to neurobíš budeš veľmi smutná z toho, že si sa tak rozhodla'. A preto si ťa veľmi vážim, za to, že si to so mnou nevzdala" spomína modrooká herečka a vyjadruje tak svojej kamarátke vďaku. Zároveň však priznáva, že to bolo pre ňu vtedy miestami poriadne otravné. Gwyneth si však za svojím dobiedzaním stojí, označila Cameron za výnimočnú ženu. "Myslím, že som na tebe videla, že budeš prirodzene dobrá mama. Nie každá žena to v sebe má, ale ty áno. Vedela som, že si sa pre tú úlohu narodila," opätovala vyznanie kamarátke.

Gwyneth vyspovedala svoju kamarátku Cameron Diaz aj na celkom osobné témy:

Avšak sympatická Cameron, ktorá prvýkrát zažiarila v komédii Maska po boku Jima Carreyho, sa zverila, že sa veľmi obávala, že si nenájde partnera. "Nemala som príliš šťastie na mužov," priznala Cameron, ktorá v minulosti chodila napríklad aj s Justinom Timberlakeom, raperom P Diddym, terajším partnerom speváčky JLo - športovcom Alexom Rodriguezom, či s hercom Jaredom Leto.

S hudobníkom Benjim Maddenom tvorí pár už od roku 2015, pred pol rokom sa im narodila dcérka Raddix:

​Napokon sa však aj na ňu usmialo šťastie, práve v čase, keď sa rozhodla v práci povoliť. Posledné nakrúcanie filmu, na ktorom sa herečka zúčastnia bolo ešte v roku 2014 a o rok neskôr už spoznala svojho terajšieho manžela. Je ním o 6 rokov mladší spevák z punk rockovej formácie Good Charlotte, Benji Madden, Vzali sa po iba desaťmesačnom randení.

V januári 2020 privítali na svete malé dievčatko menom Raddix, ktorá ale nie je biologicky Cameronina - po mnohých neúspešných pokusoch otehotnieť sa 47-ročná herečka napokon rozhodla pre darcovské vajíčko, spermia ale patrila jej manželovi a dieťatko donosila sama.

Súvisiace články

Najčítanejšie