Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šokujúci výsledok boja! Je rozhodnuté o Dominikinom dedičstve po Gottovi!
Zdielať na

Šokujúci výsledok boja! Je rozhodnuté o Dominikinom dedičstve po Gottovi!

Archívna reportáž

Keď v roku 2015 podpisovala Dominika Gottová dokument, ktorým sa zriekla dedičstva po svojom otcovi multimilionárovi, zrejme si neuvedomila, že je to skutočne definitívne. Inak by sa po jeho smrti nerozhodla ísť do boja o ďalší podiel.

Dominika Gottová si najala na tento neľahký boj právničku Kláru Slámovú, píše portál Blesk.cz. Tá sa snažila nájsť aspoň nejakú medzierku v zákone, kade by sa mohla Dominika prešmyknúť, aby z otcovho dedičstva získala viac, ako "smiešnych" 100 tisíc eur.

Najstaršia Gottova dcéra sa snažila argumentovať, že v tej dobe bývala pod vplyvom liekov a alkoholu, žiaľ, nie je to nič platné.

Dominika mala svojho otca veľmi rada, ako bolo zjavné aj na omši za zosnulého maestra:

Notárka Alena Procházková jej písomne oznámila, že nebude účastníkom dedičského konania pozostalých po zosnulom Karlovi Gottovi. "Vaša klientka spísala zmluvu o zrieknutí sa dedičského práva. Preto nie je účastníkom dedičského konania. Ak sa neopomenuteľný dedič zriekol svojho dedičského práva, zriekol sa tým aj práva na povinný diel," píše sa v dokumente doručenom právnej zástupkyni Dominiky Gottovej.

Navyše, Gottovej zástupkyňa napokon prestala svoju klientku zastupovať. Dominika totiž podľa nej vôbec nespolupracovala. "Viem o tom a beriem to na vedomie. Nechcem to už riešiť. Nebudem svoje vtedajšie rozhodnutie, keď mi otecko finančne pomohol, nijako rozporovať," povedala odovzdane Gottová. To je zlá správa aj pre jej manžela Tima Tolkkiho, ktorý sa vyhrážal, že polovicu z dedičstva si vezme. Nula ho zrejme nepoteší.

Súvisiace články

Najčítanejšie