Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Svadby, rozvody, ale aj ÚNOS detí! Témy, ktoré hýbali slovenským šoubizom
Zdielať na

Svadby, rozvody, ale aj ÚNOS detí! Témy, ktoré hýbali slovenským šoubizom

Archívna reportáž

Rok 2019 sa blíži do svojej cieľovej rovinky. Prinášame vám témy, ktoré hýbali naším šoubizom. Nechýbali svadby, rozvody, ale aj jeden únos detí!

Moderátor Andrej Bičan sa rozviedol s Editou po jedenástich rokoch. Pár má spolu dve dcéry. Mnohým by sa mohlo zdať, že rozvodom skončilo všetko, ale stal sa presný opak. Ani mesiace po súde nie sú exmanželia zmierení. 

Bodom sváru je samozrejme starotslivosť o deti či boj o alimenty. 

​Bičan sa medzičasom usadil v novom dome s mladučkou partnerkou. Aj to je predmetom sváru kedysi dokonalého páru nášho šoubizu. 

Tri roky. Presne toľko vydržalo manželstvo herečke Zuzke Haasovej. S manželom Martinom neustáli početné krízy, medzi inými aj stratu bábätka.

Nevydržalo ani manželstvo speváka Ivana Táslera a jeho partnerky Anny. Po prevalení škandálu, že má hudobník milenku, si povedali zbohom a súd dvojicu rozviedol. Boli spolu sedem rokov. Dvojica prežila rozvod bez škandálu.

​Najhoršie je na tom tento rok moderátorka Vera Wisterová.

Známa Slovenka pred dvoma mesiacmi prišla o svojich dvoch synov Harlowa a Thea. Uniesol ich vlastný otec z bratislavského nákupného centra. Vera doteraz nevie, kde sa jej synovia nachádzajú.

A teraz na veselšiu nôtu.

Spevák Peter Cmorik sa stal vlani otcom dvojičiek, no a tento rok sa oženil s partnerkou Danielou Lovlin.

Tajne sa vydala aj Petra Vajdová. Po náročnom období sa opät stavia na svoje nohy a to už aj so synom Martinkom, ktorý sa narodil toto leto. Herečka už dokonca pôsobí v divadle, z ktorého odišla.

Svadbou roka by sme pokojne mohli nazvať veselicu Rytmusa a jeho Jasminy. 

Dvojica si sladké áno povedala v máji tohto roka. Od leta sa teší zo syna Sanela.

Do chomúta vstúpil aj večný starý mládenec Ján Ďurovčík.

​Choreograf povedal áno svojej mladej partnerke Barbore.

​Vianoce oslavovali v trojici! Reč je o herečke Mirke Partlovej. Vydala sa za partnera Mateja v tajnosti, no a dnes sa už manželia tešia zo synčeka.

​A nezabúdajme ani na najčerstvejšie bábätko. Herec Roman Pomajbo a jeho manželka sa tešia zo štvrtého potomka. Po troch dcérach sa im narodil syn Eliot.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie