Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šialenstvo medzi Dominikou Gottovou a jej manželom! On sa snáď úplne ZBLÁZNIL!
Zdielať na

Šialenstvo medzi Dominikou Gottovou a jej manželom! On sa snáď úplne ZBLÁZNIL!

Archívna reportáž

Ružové to nebolo medzi najstaršou dcérou zosnulého maestra Gotta a jej manželom Timom Tolkkim už poriadne dlho. No to, čo Dominikin manžel predvádza posledné týždne, je už ozaj na zamyslenie, či by nemal navštíviť odborníka.

Odkedy Dominika údajne prichytila svojho manžela s mladou mexickou speváčkou priamo v ich dome, rozhodla sa, že stačilo. Rozvod vidí ako jediné riešenie, píše portál Blesk.cz.

Nehovoriac o tom, čo jej manžel, gitarista fínskej kapely Stratovarius, vyvádzal už dlhšie. Nezarábal, podľahol alkoholu a údajne aj kradol.

Len odvčera sprístupnili verejnosti hrob Karla Gotta:

Karel Gott vraj Dominiku pred jej manželom varoval už dávno, teraz sa rozhodla poslúchnuť. Namiesto toho, aby sa Timo snažil zo všetkých síl o záchranu vzťahu, vybral sa za mladou milenkou do Mexika. Tá sa ale na neho vykašľala a tak začal blúzniť o tom, že sa vracia za Dominikou. "To, že sme dohodnutí na tom, že by sme spolu mali žiť, je len výplod jeho fantázie," povedala na margo toho Dominika.

Odišla do Prahy, zmenila si telefónne číslo a pripravuje rozvodové papiere. Timo však zverejnil informáciu, že už ich podpísal a je rozvedený. "Je to úplný nezmysel! Rozvodové papiere riešim ja, takže ich Timo mohol len ťažko podpísať. Keď budú hotové, tak mi ich pošlem," povedala Dominika na margo Timových bludov.

Súvisiace články

Najčítanejšie