Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Výroky Keanu Reevesa. Tvrďas so srdcom anjela inšpiruje celý svet
Zdielať na

Výroky Keanu Reevesa. Tvrďas so srdcom anjela inšpiruje celý svet

Archívna reportáž

Niekdajší večný samotársky herec má vo svojom talóne hneď niekoľko famóznych výrokov, podľa ktorých sám žije. Keanu Reeves je mimoriadne inšpiratívnou osobou.

​1. Každý boj, ktorým ste si v živote prešli, z vás spravil tú osobu, ktorou ste dnes. Buďte preto vďační za ťažké chvíle, pretože vás môžu len posilniť.

2. Je mimoriadne oslobodzujúce uvedomiť si, že budúcnosť je len a len vo vašich rukách.

3. Ak nie ste šťastní, mali by ste zmeniť svoj život. Ak sa veci nevyvíjajú tak, ako si prajete, je to znamenie, že by ste sa mali prebudiť.

4. Naši nepriatelia sú niekedy tými najlepšími učiteľmi. Z ich chýb sa môžeme toho veľa naučiť. Deštrukcia v sebe často ukrýva znovuzrodenie.

5. Nikto z nás sa odtiaľto nedostane živý. Preto si, prosím, začnite sami seba viac vážiť! Doprajte si chutné jedlo. Chodievajte na prechádzky a doprajte si slnka. Choďte k moru a skočte do tých vĺn.

6. Keď cítim, že nemám slobodu, že ma niečo obmedzuje a že nemôžem robiť to, čo by som chcel, zvyčajne nezostávam v pasivite a reagujem. Idem proti tomu, čo ma obmedzuje.

7. Navždy budem zaľúbený do lásky.

8. Keď sa raz pominú ľudia, ktorých miluješ, ostaneš naozaj sám.

9. Isteže verím v Boha aj diabla. Zaužívaná a naivná predstava je, že Jeden z nich má dlhú bielu bradu a druhý drží v ruke vidly. Nemyslím si ale, že je to tak. V skutočnosti môžu vyzerať úplne inak.

10. Jediná osoba, ktorá mi bránila byť šťastný, som bol ja sám.

Súvisiace články

Najčítanejšie