Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Meghan neustále vzdoruje, prišla nečakaná pomoc od Kate
Zdielať na

Meghan neustále vzdoruje, prišla nečakaná pomoc od Kate

Archívna reportáž

Vojvodkyňa Kate sa snaží urobiť maximum pre to, aby sa vzťahy v paláci dali opäť naporiadok. Podľa britských médií volala svojej švagrinej, aby jej poskytla pomoc.

Ako píše Glamour, vojvodkyňa Kate sa snaží všemožne pomôcť svojej švagrinej, vojvodkyni Meghan, ktorá po zverejnení úprimného rozhovoru počas turné po Afrike trpí ešte viac, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať.

Cítil sa dotknutý

Kate úprimne ľutuje stav Meghan, ktorá bojuje nielen s rodinou, ale aj bulvárom. 

Kráľovský pár je v poslednej dobe mimoriadne zraniteľný, čo napokon priznal aj v samotnom dokumente. Harry navyše potvrdil spor so starším bratom. 

Harry sa mal hnevať na Williama, ktorý mu na začiatku vzťahu vytýkal rýchlosť, akou sa do neho pustil. Vteda sa na staršieho brata hneval a cítil sa dotknutý. 

​Rovnako pripustil, že médiá na rodinu vyvíjajú enormný tlak a to predovšetkým po narodení syna Archieho. 

Spomínal na mamu

"Je to riadenie, neustále riadenie. Zrazu som si uvedomil, že to je v skutočnosti niečo, čo musím zvládnuť. Časť tejto práce, ako aj každej inej práce, znamená nasadiť si statočnú tvár a otočiť sa čelom k mnohým veciam. Ale opäť pre mňa a moju manželku existuje veľa vecí, ktoré bolia. Zvlášť keď je väčšina nepravdivých. Nebudem šikanovaný hrami, ktoré zabili moju mamu," povedal úprimne. 

"Nikdy som si nemyslela, že to bude ľahké, ale myslela som si, že to bude fér. A to je presne časť, s ktorou sa je skutočne ťažké zmieriť. Ak by som urobila niečo zlé, bola by som prvá, ktorá by prišla s vetou, môj bože, je mi to tak ľúto," reagovala Meghan. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie