Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Synovia Very Wisterovej sú už pravdepodobne za oceánom
Zdielať na

Synovia Very Wisterovej sú už pravdepodobne za oceánom

Nezvestné deti moderátorky Very Wisterovej by sa mali nachádzať v Spojených štátoch Amerických. Odcestovať mal s nimi otec detí. Polícia zatiaľ pátranie po dvoch maloletých chlapcoch neodvolala.

Harlow (8) je vysoký 142 centimetrov, má hnedé oči. Na sebe mal oblečené modré tričko s dlhým rukávom a s nápisom GAP na hrudi a zelené maskáčové tepláky. Obuté mal tenisky so žltým pokémonom. Theodor (5) je vysoký 120 centimetrov.

Má modré oči a svetlohnedé kučeravé vlasy. Oblečené mal modré pásikavé tričko s dlhým rukávom a tmavomodré tepláky. Na nohách mal takisto tenisky so žltým pokémonom. "V súvislosti s medializovaným prípadom môžeme potvrdiť, že policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V vykonávajú v tejto súvislosti vyšetrovanie vo veci trestného činu marenie výkonu úradného rozhodnutia a vo veci trestného činu únosu," uviedol Michal Szeiff, hovorca KR PZ Bratislava. 

Sporia sa už roky

​Deti boli naposledy s otcom vo štvrtok v jednom z nákupných centrier v Bratislave. Od popoludňajších hodín bez stopy všetci traja zmizli. Podľa nepotvrdených informácii mal s nimi otec odletieť z Maďarska do Londýna a odtiaľ následne do Kanady. Posledné stopy údajne vedú do USA. Na otca je od soboty vydaný aj zatykač.

 "Okresný súd Bratislava V dňa 26. 10. 2019 vydal príkaz na zatknutie spolu s medzinárodným zatýkacím rozkazom pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia a pre prečin únosu," povedal Pavol Adamčiak, hovorca Krajského súdu Bratislava. 

​Moderátorka sa so svojim izraelským manželom sporí o deti už niekoľko rokov. Otec sa podľa súdneho rozhodnutia s nimi mohol stretávať len v stanovených dňoch a časoch. Pre prebiehajúce vyšetrovanie polícia k prípadu ďalšie informácie poskytnúť nemôže.

Súvisiace články

Najčítanejšie