Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vondráčkovej bývalý a jeho Lucie prezradili, akého POHLAVIA bude ich bábo!
Zdielať na

Vondráčkovej bývalý a jeho Lucie prezradili, akého POHLAVIA bude ich bábo!

Zdroj: Instagram/LS

Podľa veľkosti bruška budú hokejista Tomáš Plekanec a jeho partnerka Lucie Šafářová už čoskoro rodičmi. Po tom, čo dospeli Plekanec s Luciou Vondráčkovou konečne aj k dohode a k rozvodu, sa tak môžu nastávajúci rodičia plne sústrediť na radostné očakávanie.

Oficiálne tvoria pár približne rok, vzali to ale zostra. Hokejový reprezentant sa čoskoro stane otcom tretieho dieťatka. S bývalou manželkou, herečkou a speváčkou Luciou Vondráčkovou, má dvoch synov.

Všetci preto už netrpezlivo čakali, či Tomáš a Lucie prezradia pohlavie bábätka ešte predtým, ako sa narodí. Napokon tajomstvo skutočne neudržali.

Takéto spomienky má nastávajúca mamička na NTC v Bratislave:

Bývalý tenistka totiž dostala od WTA, teda Svetovej asociácie ženského tenisu, rozkošné body s nápisom "Moja mama je legenda WTA". Lucie pridala k fotke popis, ktorý hovorí jasnou rečou. 

​Lucie totiž v anglickom popise k fotke napísala jednoznačné anglické "she". "Do you think, she will be a tennis player?" V preklade: "Myslíte si, že to bude tenistka?" Ženský rod väčšine jej fanúšikov neušiel a už aj sa hrnuli gratulácie.

Lucie pobavila fanúšikov ďalšou snímkou, keď zverejnila fotku s kamarátkou po boku, s popisom: "Tehotenský kurz za nami, tak sa treba odmeniť a využiť brušný stolček". Podľa všetkého by Lucii takáto predstava o budúcnosti dcérky nebola vôbec cudzia. Treba len vedieť, kedy včas odísť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie