Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ryšavci Ed a Harry zverejnili VIDEO. Ich zmysel pre humor baví svet
Zdielať na

Ryšavci Ed a Harry zverejnili VIDEO. Ich zmysel pre humor baví svet

Archívna reportáž

Princ Harry spoločne so spevákom Edom Sheeranom nakrútili video na podporu Svetového dňa duševného zdravia. Vojvoda nezaprel svoj zmysel pre humor, keď povedal, že keď sa pozrie na Eda, akoby sa pozeral do zrkadla.

​Na Instagrame sa objavilo video Harryho a Eda Sheerana. 

Princ otvorí dvere slávnemu krajanovi a pozve ho ďalej.

Nik netušil, čo sa za návštevou skrýva. Až dodnes. Dvojica debatuje o problémoch. 

Vtipne nepochopený

Dnes je totiž Svetový deň duševného zdravia, a tak chcú obaja vplyvní Briti zabezpečiť, aby sa ľudia o svoje zdravie starali nielen dnes, ale po celý čas.

"Pre mňa je to téma, o ktorej sa dostatočne nehovorí. Myslím, že trpia ľudia na celom svete," povie princ a speváka nabáda, aby pálčivé otázky pretavil do pesničky. 

"To je presne to, o čo sa snažím. Ľudia nechápu, aké to je byť ako my. Kvôli vtipom, pohľadom. Mám pocit, že nastal čas, aby sme sa postavili a povedali, že to už nebudeme akceptovať. Sme ryšaví a budeme bojovať," kontruje speváka. 

Princ sa zarazí a vyjde najavo, že si to spevák celé zle vysvetlil. S Harrym nemá riešiť farbu vlastov, ale duševné problémy. Sheeran následne nenápadne v notebooku vymaže nadpis Spojenectvo Ryšavcov. 

"Nemusíte ticho trpieť - podeľte sa o svoje pocity, opýtajte sa, ako sa niekomu darí, vypočujte si odpoveď. Buďte ochotní požiadať o pomoc, keď ju potrebujete, a vedzte, že sme v tom všetci spolu," vyhlásili obaja vo videu.

Súvisiace články

Najčítanejšie