Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Do domu Taylor Swift sa opäť vlámal neznámy muž, predtým si vyzul topánky
Zdielať na

Do domu Taylor Swift sa opäť vlámal neznámy muž, predtým si vyzul topánky

Americká speváčka Taylor Swift sa nevie zbaviť fanatických fanúšikov, ktorým sa pravidelne darí preniknúť do jej domu. Najnovší takýto prípad sa podľa polície odohral minulý piatok, keď do speváčkinho domu na Rhode Islande prenikol dvadsaťšesťročný Richard Joseph McEwan. Páchateľ si pred vstupom do speváčkinho domu vyzul topánky. Policajtom následne vysvetlil, že tak sa to patrí.

​Speváčka v tom čase nebola doma. Páchateľ si podľa polície pred vstupom do jej domu vyzul topánky a policajtom následne vysvetlil, že to spravil preto, lebo tak sa to patrí. Vyšetrovatelia ho obvinili z vlámania sa a z nezákonného vstupu na cudzí pozemok.

Trikrát ten istý muž

Rekordmanom v počte vlámaní sa do príbytku Taylor Swift je 22-ročný Roger Alvarado, ktorému sa podarilo do speváčkinho druhého domu v New Yorku preniknúť už trikrát. Odsedel si za to už pol roka vo väzení, napriek tomu to však neskôr urobil opäť.

Prvýkrát do jej domu vnikol vo februári 2017, keď rozbil vchodové dvere lopatou. Pri ďalšom vniknutí do jej domu, ktoré nasledovalo v apríli 2017, sa Alvarado v speváčkinom dome osprchoval a potom zaspal v jej posteli. V septembri 2018, krátko po tom, čo sa vrátil z väzenia, vyliezol po rebríku na terasu na prvom poschodí domu a rozbil sklenenú výplň dverí, cez ktoré sa opäť dostal dovnútra.

Taylor Swift sa aj minulý týždeň v relácii televízie CBS Sunday Morning posťažovala, že má stále väčší strach, aby sa u nej doma neobjavil ďalší "stalker".

"Odkedy sú moje adresy na internete, snažím sa nehovoriť, kde sa práve nachádzam, pretože sa tam môžu ukázať ľudia, chlapíci, ktorí si myslia, že sme zosobášení. Už sa v mojich domoch objavili aj stalkeri, ktorí boli ozbrojení," povedala.

Pozrite si archívne VIDEO:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie