Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
George a Charlotte nastúpia do školy. Ochráni veľký brat mladšiu sestru?
Zdielať na

George a Charlotte nastúpia do školy. Ochráni veľký brat mladšiu sestru?

Archívna reportáž

Čo nevidieť čakajú školákov opäť povinnosti. Nevyhne sa im ani súrodenecká dvojica princ George a jeho sestra, princezná Charlotte. Pre ňu to bude premiéra.

​Kráľovská rodina má za sebou prekrásnu dovolenku v Karibiku, pobyt na hrade Balmoral spoločne s kráľovnou Alžbetou II. a čo nevidieť zas budú musieť deti do školy. Pre princeznú Charlotte to bude premiéra, George nastúpi do druhého ročníka Thomas’s Battersea School v Londýne.

Bude sa učiť angličtine, prírodným vedám, dejepisu či hudobnej výchove. Už pred rokom princ William priznal, že jeho syn miluje tanec. A práve ten je prepojený s telesnou výchovou. 

"Podľa Williama absolútne zbožňuje balet, mám pre vás novinku, schválne, ako dlho mu to vydrží?" povedala moderátorka programu Good Morning America. Mezi slovami niekoľkokrát vybuchla od smiechu, čo mnohé označili nepriamo za šikanu.

Očakáva sa, že starší zo súrodeneckej dvojice bude pomáhať mladšiemu. "George je milujúci starší brat, na Charlotte bude dávať pozor," uviedol zdroj blízky kráľovskej rodine.

Štvorročná princezná je podľa jeho slov z nástupu do novej školy absolútne nadšená.

​Thomas’s Battersea School v Londýne stojí v prepočete 25 tisíc eur ročne. Vedie študentov k zodpovednosti a schopnosti nezávisle pracovať.

Najmladší z detí, ročný princ Louis, zostáva s mamou Kate doma.

Súvisiace články

Najčítanejšie