Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dan nemá ani po smrti pokoj! Sestra a bývalá partnerka urobili s jeho ostatkami TOTO!
Zdielať na

Dan nemá ani po smrti pokoj! Sestra a bývalá partnerka urobili s jeho ostatkami TOTO!

Archívne video Archívna reportáž

Sú to už štyri mesiace, čo náhle odišiel žiarivý kráľ rozkoše Dan Nekonečný. Najprv sa čakalo na výsledky pitvy, potom na prípravu veľkolepého pohrebu a napokon na pochovanie. Zrejme ale nedopadlo tak, ako by si zosnulý bol býval želal.

Dana Nekonečného po pohrebe spopolnili. O pozostatky ale prejavili záujem hneď dve osoby, a tak sa urna delila, píše portál blesk.cz.

Polovicu z popola si vzala sestra Dana Nekonečného a uložila ju do rodinnej hrobky v Boskoviciach. Druhú má jeho bývalá partnerka Zuzana Kardová, s ktorou tvoril pár 19 rokov. A tá má celkom iné plány.

Koncom marca obletela Česko a Slovensko šokujúca správa:

​Zuzana má urnu zatiaľ doma, no to nie je konečné miesto posledného spočinutia speváka. "Mám v pláne ju rozsypať v Thajsku, tak, ako som od Dana chcela, aby to spravil so mnou," vyjadrila sa Kardová.

Nevidí problém v tom, že pozostatky neostali pokope. Je pre fanúšikov dokonca aj rada, že sa oddelili. "K jeho hrobu vraj chodí veľa ľudí a kladú tam slnečnice, ktoré mal tak rád," priznala Zuzana. Kedy sa na cestu do Thajska vyberie, zatiaľ netuší.

Najčítanejšie