Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Druhé bábo na ceste! Herečka k oznámeniu pridala aj úprimné priznanie
Zdielať na

Druhé bábo na ceste! Herečka k oznámeniu pridala aj úprimné priznanie

Archívne video

Dlhé štyri roky od svadby čakali na príchod prvého dieťatka. A dočkali sa. Druhé bábo prichádza, keď má malý Jonathan tri roky. Ale tiež to zjavne nebolo jednoduché.

Anne Hathaway pridala na svoj Instagram tú najkrajšiu fotku - s poriadne vypuklým bruškom. K trojročnému synčekovi Jonathanovi tak rodinke pribudne ďalší člen. Podľa všetkého niekedy na jeseň.

Pozrite si ukážky z pre Annu prelomového filmu Denník princeznej:

​Anne sa v roku 2012 vydala za neveľmi známeho herca Adama Shulmana. Idylka evidentne pretrváva a podčiarkne ju druhé vysnívané bábätko. Anne to oznámila skutočne vtipne. "Toto nie je pre film," takto veselo začala 36-ročná herečka komentár k čiernobielej fotke s bruškom.

Druhá veta už taká vtipná nie je. Anne sa priznala, že cesta k bábätku nebola jednoduchá. "Pre všetkých, ktorí si prešli peklom neplodnosti a počatia, prosím, vedzte, že pri ani jednom z mojich tehotenstiev to nebola ľahká cesta. Posielam vám extra lásku," úprimne sa vyznala nastávajúca mamička.

Anne Hathaway hrala v mnohých trhákoch, cestu medzi hviezdy jej vydláždila úloha Mii vo filme Denník princeznej, neskôr zažiarila napríklad vo filme Diabol nosí Pradu, Batman, Interstellar či Stážista. Oznámené sú už aj jej filmy na budúci rok, na oddych sa teda nechystá ani po príchode druhého bábätka.

Súvisiace články

Najčítanejšie