Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Čo sa to stalo s Agátou?! Je z nej úplne iný človek!
Zdielať na

Čo sa to stalo s Agátou?! Je z nej úplne iný človek!

Archívna reportáž

Agáta Prachařová, za slobodna Hanychová, bola svojho času prezývaná aj českou Paris Hilton. Neexistoval žúr bez jej prítomnosti, správala sa drzo, škandalózne a nerobila si ťažkú hlavu ani s odhaľovaním.

Agáta Hanychová je už ale minulosťou. Ktovie, či svadba, deti, alebo jednoducho len vek ju absolútne zmenili. Ona sama tvrdí, že to je práve ten posledný dôvod. Po tridsiatke sa jednoducho začala na svet pozerať úplne inak.

Takto hovorila pred časom o svojom, ešte stále, manželovi:

​Hoci od apríla sú aj s manželom Jakubom Prachařom pod drobnohľadom pre údajný rozchod a hroziaci rozvod, nezdá sa, že by to bolo až také horúce. Dokonca si spolu pred mesiacom vyrazili aj na večeru. A v rozhovore pre Blesk  34-ročná Agáta povedala, že si v pokoji užíva leto a pred domom už konečne nemá paparazzov.

Na priamu otázku o rozvode ale striktne odmietla odpovedať: "Fakt k tomu nepoviem už vôbec nič". Pôsobí ale pohodovým dojmom, deti dala do tábora a ona má jasné plány. "Budem asi len spať. Pretože deti sú náročné, tak si to bez nich užijem tak, že nebudem nič robiť," povedala dvojnásobná mama Agáta.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ale spulendo si neodpustim #photoshoot #life #duck #

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Prachařová (@agatahanychova),

V minulosti by išla zrejme skôr vymetať bary, diskotéky a všetky celebritné akcie v meste. Dráždivá rebelka je už ale zrejme definitívne preč. "Ja by som pokojne aj bola rebelka, ale s dvomi deťmi to ide dosť ťažko. Myslím, že je to prirodzený vývoj. Niekto je v dvadsiatke rebelka a v tridsiatke mama," povedala spokojne exrebelka Prachařová.

Priznala aj to, že póza rebelky, do ktorej sa dostala potom, čo sa ako 20-ročná stala II. vicemiss Česka, bola vykalkulovaná. "Došlo mi, že nikto taký nie je a pojala som to ako biznis plán. Akurát som fakt netušila, že ma to bude držať tak dlho," priznáva.

Teraz si už nezájde do baru ani s kamarátkou, radšej ju zavolá k sebe na záhradu. "Predstava, že vleziem do preplneného baru, kde by som sa musela dotýkať cudzích spotených ľudí je pre mňa totálne šialená," hovorí vymenená Agáta.

Súvisiace články

Najčítanejšie