Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Už je to tu! Jasmina zverejnila jednu z posledných fotiek s bruškom!
Zdielať na

Už je to tu! Jasmina zverejnila jednu z posledných fotiek s bruškom!

Archívna reportáž

Jasmina a Patrik nikdy celkom presne neprezradili, kedy má prísť na svet ich syn. Dokonca aj meno sa verejnosť dozvedela skôr, ako predpokladaný termín pôrodu. Nastávajúca mamička už ale netají ani to.

Od Vianoc prežívajú fanúšikovia celebritného páru každú zmienku o Jasmininom tehotenstve. Začalo sa to maličkými topánočkami pod vianočným stromčekom a pokračovalo záplavou fotiek a správ o tom, ako tehotenstvo pokračuje.

Rytmus sa stal súčasťou užitočnej kampane:

​Treba ale povedať, že Jasmina nikdy neprekročila hranicu, keď by už liezla správami so svojom požehnanom stave na nervy. "Snáď som to s fotkami s bruškom úplne nepreháňala a neliezla tým na nervy," napísala na svoj Instagram. Pravda je taká, že vždy dokázala udržať nielen zdravú mieru kvantity, ale aj obsahu správ. Tak sa ľudia mohli dozvedieť, že svoje tehotenstvo nijako dramaticky neprežíva, ani sa preň necíti byť najdôležitejšou bytosťou vo vesmíre.

Teda, iste ňou je, ale len pre svojho manžela, ktorý žiari láskou a pred pár dňami fanúšikov očaril piesňou venovanou ešte nenarodenému synčekovi Sanelovi. Po šiestich dňoch už má viac ako milión zhliadnutí:

Jasmina si celé tehotenstvo zjavne užívala bez problémov, nielenže jej vôbec neubralo na kráse, ale udržala si aj štíhlu postavu. Preto sa dalo pomerne ťažko tipovať, v ktorom mesiaci vôbec je. Už je to ale jasné. "Deviaty mesiac človek tehotenstvo už naozaj cíti," napísala Jasmina a tak je zrejmé, že do príchodu jej syna už ostáva len zhruba mesiac, ale pokojne aj menej. Chlapček sa teda narodí zrejme v znamení leva.

Zároveň ale dodala, že až teraz skutočne tehotenstvo "cíti" aj ona. "Samozrejme, že to nie je žiadna tragédia, ale už ste iná, resp. vaše telo vám už dáva znať, že sa toto celé končí a vy o chvíľu privediete na svet niečo, na čom ste "pracovali" tie všetky mesiace, keď ste boli kinderko," opísala svoje pocity nastávajúca mamička.

Súvisiace články

Najčítanejšie