Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vášnivé bozky Knechtovej so sexi hercom!
Zdielať na

Vášnivé bozky Knechtovej so sexi hercom!

Archívna reportáž

Slovenská speváčka Katarína Knechtová zverejnila videoklip k singlu V modlitbách. Novinku, ku ktorej napísala hudbu aj text, nahrala v Prešove s producentmi Randym Gnepom a Adamom Kurucom.

"Bol to pre nás všetkých nesmierny zážitok a myslím si, že to zo samotnej nahrávky cítiť. Znie veľmi prirodzene a organicky. Sme na ňu všetci ohromne pyšní. Najväčšou inšpiráciou pri tvorbe je láska, medziľudské vzťahy a dynamika medzi ľuďmi," povedala Katka Knechtová.

"Pieseň je vlastne zamyslením sa nad tým, že sa ľudia môžu, napriek tomu, že sa milujú, za istých životných okolností aj míňať. Niekedy je jediným riešením nechať toho druhého ísť a veriť, že raz pochopí súvislosti a samého seba. V tomto prípade ide o problém so závislosťou od alkoholu, čo je obvykle nezlučiteľné s partnerským životom... Pre mňa je to veľmi osobná pieseň," dodala.

Prvé intímne scény vôbec

Videoklip k balade vznikal v štúdiu v Prešove a v Los Angeles pod režisérskou taktovkou Maja Martausa. Scenár má na konte speváčka.

Pozrite si VIDEOKLIP:

"Lokácie v USA vyberal režisér, keďže L.A. je jedna z jeho pracovných základní. Los Angeles sa mi veľmi páčilo. To mesto má charizmu a zároveň je veľmi kontrastné. Je tam smotánka a aj veľká chudoba, mestská džungľa a zároveň krásna príroda. Nakrúcali sme na nádherných miestach, Mohavská púšť, národný park Joshua Tree alebo Hollywood," vymenovala sympatická Prešovčanka.

V klipe sa okrem Chevroletu Chevelle z roku 1965 objaví aj americký herec Jordan James Smith, ktorý stvárnil Knechtovej partnera.

"Predviedli sme moje prvé intímne scény vôbec. Poznali sme sa päť minút a keďže čas bol drahý a vzácny, hneď po prvej klapke sme museli hrať zamilovaných a bozkávať sa," prezradila speváčka.

Súvisiace články

Najčítanejšie