Jasno
19°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Tretie dieťa! Tento párik snov sa veľkej rodine zjavne nebráni
Zdielať na

Tretie dieťa! Tento párik snov sa veľkej rodine zjavne nebráni

Archívne video Archívna reportáž

Sú spolu práve povestný kritický siedmy rok. No namiesto toho, aby zažívali partnerské napätie, oni si vzťah ešte poistili. K dvom dcérkam pribudne tretie bábätko.

Kanadský herec Ryan Reynolds a americká herečka Blake Lively patria bez pochýb k najpríťažlivejším párom Hollywoodu. On bol za najsexi muža planéty pred pár rokmi aj zvolený. A títo dvaja sú jedným z najidylickejších párov hereckého sveta.

Sú svoji od roku 2012 a onedlho sa stanú trojnásobnými rodičmi. Manželia sa spolu v New Yorku zúčastnili na premiére filmu Pokémon Detektív Pikachu, v ktorom 42-ročný herec prepožičal hlas titulnej postave. Na fotografiách z červeného koberca pritom 31-ročnej rodáčke z Los Angeles vidno tehotenské bruško, píše portál people.com. Dovtedy svet o tejto novinke netušil.

​Pár spolu vychováva už štvorročnú dcéru James a dvojročnú Inez. Rodina je pre nich všetkým a tak si dal Reynolds podmienku, že nikdy nebude nakrúcať film v rovnakom čase, ako jeho žena. Tak totiž môžu byť stále spolu. Za nakrúcaním mimo USA cestujú všetci spolu.

"Deti sú s nami a rodina je pokope, a presne tam máme domov. Či už sme v Španielsku, alebo v New Yorku, pokým sme spolu, máme domov," vyjadril sa Reynolds.

Ryan Reynolds je veselá kopa:

​Hoci svoju rodinu nadovšetko miluje, priznáva aj obvyklé rodičovské trampoty. "Obvykle, keď som s deťmi v lietadle, dospejem časom k momentu, keď letušky poprosím, či môžem opustiť lietadlo. Keďže mi to nikdy nedovolia, tak si len sadnem a modlím sa za sladké vykúpenie smrťou," žartuje onedlho trojnásobný otecko.

Súvisiace články

Najčítanejšie