Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Prvé slová Agáty po rozpade manželstva s Jakubom!
Zdielať na

Prvé slová Agáty po rozpade manželstva s Jakubom!

Archívna reportáž

Bývalá modelka a moderátor sa rozišli. Agáta a Jakub Prachařovci prežívali krízu od roku 2017. Podľa slov Agátinej kamarátky známa Češka pri Jakubovi trpela.

Vzťah kolabuje od roku 2017. "Za posledných pár rokov si ani nespomínam, kedy sa Agáta na Jakuba nesťažovala. Že veľa pije, že je na deti sama a podobne. Nemalo to konca kraja," povedala Extra.cz Agátina kamarátka.

Celoživotná láska

"Agáta milovala Jakuba od puberty. Vždy bola do neho zamilovaná, bol pre ňu ikona. Ale nebolo to len z jej strany. Vždy sa chceli, ibaže Jakub mal dlhoročnú priateľku a Agáta tiež nebola sama," vysvetľuje dôveryhodný zdroj.

​"Vie, že je manželkou niekoho, kto niečo znamená. Stále sama v sebe bojuje s tým, že ona v ich vzťahu znamená menej. A to je možno ich najväčší problém. O Jakuba je väčší záujem, ľudia si ho považujú. Agátu nie. A to ju vnútorne zožiera," uvádza.

​Jakub je podľa jej slov bohém, ktorý žije na hrane.

"Sú ten typ páru, ktorý chce byť spolu, ale zároveň byť spolu nemôže. Bez seba nie, spolu tiež nie. Ak sa k sebe ešte vrátia, harmónia už nikdy fungovať nebude," dodáva zdroj. 

Pozrite si priložené VIDEO:

Ona doma, on na horách

Agáta pre Extra.cz povedala, že Jakub je na horách, kde si užíva pohodu, a ona je s deťmi doma.

"Je to veľmi citlivé. Ja som v práci, Kubo je na horách. Pozrite sa na naše instagramové profily. Tie to celé vystihujú," potvrdila.

Prachař na Instagrame napísal, že nechal v meste chmúry, problémy a starosti.

https://www.instagram.com/p/BwnfxFvH7We/

Súvisiace články

Najčítanejšie