Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Romantická fotka s Rytmusom a potom vyznanie NIEKOMU úplne inému?!
Zdielať na

Romantická fotka s Rytmusom a potom vyznanie NIEKOMU úplne inému?!

Archívna reportáž

Sú spolu už vyše roka, zasnúbení, v očakávaní - nič krajšie človek asi zažívať ani nemôže. Už len šťastie pri narodení dieťatka dokáže túto dokonalosť vzťahu Jasminy a Rytmusa korunovať. Ale je tam aj niekto iný!

Mohlo by sa zdať, že všetko sa točí len okolo nich dvoch. Jasmina a Rytmus sú zrejme najsledovanejším párom slovenského šoubiznisu a určite to bude platiť aj pre ich bábätko.

Títo zaľúbenci ale už pár mesiacov majú ďalšiu bytosť do partie! A nie je to človek. Začiatkom januára si zaobstarali kráľovského pudla čokoládovej farby. Presnejšie, sučku menom Daphne.

Zdá sa, že to nebol len chvíľkový rozmar a psík má v rodine pevné miesto. Objavuje sa aj na spoločných fotkách a teraz sa krásna Daphne dočkala aj vyznania od svojej paničky.

​Jasmina zverejnila zaľúbenú fotku s Rytmusom a pridala komentár: "...všetko ostatné je menej, alebo vôbec dôležité". Vzápätí však na jej Instagram pribudla ešte jedna fotografia. Na nej už sedí na okraji móla so svojou Daphne. Želanie, ktoré vyslovila pre obe, je skutočne krásne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nech každý deň stojí zato, nech sa každý deň vraciame domov šťastné moja drahá Daphne?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic),

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie