Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Honza Musil o návrate do života. Som medicínsky zázrak!
Zdielať na

Honza Musil o návrate do života. Som medicínsky zázrak!

Zdroj: Facebook

Pred týždňom pustili moderátora Honzu Musila domov z nemocnice, kde strávil tri mesiace. Po páde z rebríka sa mu zmenil život. Nemohol si ani sadnúť, a už vôbec nie chodiť. Vďaka bolestivým cvičeniam neľahký boj vyhral.

Moderátor Honza Musil je konečne doma. Prepustili ho minulý týždeň. V nemocnici strávil posledné tri mesiace. Fanúšikov pravidelne na sociálnych sieťach informoval o svojom stave.

​"Cítim sa dobre, ale všetko ma bolí. Keď si sadám, keď sa dvíham, ľahám si. To je však dobrá bolesť v tom zmysel, že človek to telo vníma. Všetci, ktorí to zažili, alebo boli v podobnej situúcii, sú radi, že ich niečo bolí," uviedol v rozhovore.

Rýchle zlepšenie stavu pripisuje správnym rozhodnutiam lekárov. 

"Nabralo to počas jedného týždňa rýchly spád. Zlom pripisujem okamihu, kedy som si prvýkrát sadol. Potom to už išlo," vysvetlil.

Pozrite si priložené VIDEO:

Nečakal, že bude tak skoro doma z nemocnice. "Lekári nemajú radi prognózy. Verili sme, že keď to všetko pôjde dobre, tak na jar budem sedieť a postavím sa na nohy. Bol to pre mňa úplný šo, keď som z hodiny na hodinu po vizite odišiel rovno domov," teší sa.

Po návrate domov ho čakal ozdobený vianočný stromček. Všetko zostalo presne také, ako vo chvíli, keď domov nečakane v decembri opustil. 

Na miesto nehody do garáže, odkiaľ spadol z rebríka, sa ešte neodvážil pozrieť.

Súvisiace články

Najčítanejšie