Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tehotenské chute? Jasmine sa zažiadalo TOTO, o pomoc prosila aj fanúšikov!
Zdielať na

Tehotenské chute? Jasmine sa zažiadalo TOTO, o pomoc prosila aj fanúšikov!

Archívna reportáž

Tehotenské chute sú legendárne. Kyslé uhorky, šialené kombinácie, veľa jedla a kedykoľvek. Mnohé ženy ale žiadne extrémne chute nemajú. Ktovie, ako je na tom Jasmina, isté je len to, že s jarou dostala chuť na zelenú rastlinku.

Hoci nie je známy predpokladaný termín pôrodu, Jasmina Alagič sa už s istotou prehupla do druhej polovice tehotenstva. Mala by byť v stabilizovanom období, keď už obvykle mávajú ženy za sebou nevoľnosti, no ešte ich neobmedzuje veľké bruško, takže čakanie na bábätko si môžu skutočne užívať.

Jasmina žiari neustále, ťažko preto povedať, či vôbec nejaké nepríjemnosti spojené s tehotenstvom zažívala. Od začiatku je aj stále veľmi aktívna, s Rytmusom cestovali aj do vzdialenej exotiky. Zjavne ale nepohrdnú ani slovenskými lesíkmi.

​Na svojom Instagrame sa Jasmina vyznala, že jar obaja veľmi milujú. A ako je jasné z hneď ďalšej vety, patria medzi milovníkov rastliny, ktorá koncom zimy vytvára v našich lesoch doslova zelené koberce.

Medvedí cesnak sa stal trhákom - či už za surova, vo varených jedlách, alebo spracovaný do nátierok či na pesto. Nevedno, aké plány s ním majú nastávajúci rodičia, isté je  len to, že sa Jasmina fanúšikov spýtala, kde s istotou túto lahodnú rastlinku nájdu. Odpovedí sa jej dostalo dosť, u "Rytmusovcov" to už zrejme vyvoniava poriadne cesnakovo.

Súvisiace články

Najčítanejšie