Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Tehotná Tormová tvrdí, že dementie. TOTO si dala spraviť s vlasmi!
Zdielať na

Tehotná Tormová tvrdí, že dementie. TOTO si dala spraviť s vlasmi!

Archívna reportáž

Herečka Kristína Tormová prežíva krásne obdobie. Jej rodina sa rozrastie o bábätko, ktoré čaká s manželom Petrom. Zdá sa ale, že niečo sa deje. Podstúpila totiž radikálnu zmenu imidžu.

Dlhé roky bola Kristína Tormová známa ako ryšavka. Červenú hrivu ale pred časom vymenila za prirodzene hnedú. Ledva si fanúšikovia stihli zvyknúť, prišla s ďalšou zmenou.

Ženy vraj zvyknú radikálne zmeniť účes si farbu vlasov, ak menia svoj život. Kristínin sa už o pár mesiacov zmení, jej dvojičkám pribudne súrodenec. A, napokon, pred pár mesiacmi zažila veľkú zmenu, keď sa stala pani Tormovou. No na vlasy došiel rad až teraz.

​Na svoj Instagram pridala fotku, ktorá mnohým vyrazila dych - z hnedovlásky je platinová blondína. "Ako tak tehotnejúc prudko dementniem, uvážila som, že by som k tomu mala byť buď blondína alebo policajtka," robí si v statuse k fotke tradične žarty.

​"Rozhodla som sa pre policajtku, ale neprešla som záverečnými testami. Všade mi vyšli dve čiarky a to vraj nebola správna odpoveď. Tak som sa dala na blond," zdôvodňuje s veľkou dávkou humoru radikálnu zmenu nastávajúca trojnásobná mama. Voľbu jej obdivnými komentármi schválili už desiatky fanúšikov.

Súvisiace články

Najčítanejšie