Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kruté osudy hviezd seriálu Beverly Hills 90210
Zdielať na

Kruté osudy hviezd seriálu Beverly Hills 90210

Archívna reportáž

Vďaka kultovému americkému seriálu sa dostali mladí herci až na samý vrchol slávy. Horšie však boli pády na dno. Predstavitelia Beverly Hills 90210 sa za svoj život stretli s kadečím, neverou, alkoholom, zákernou rakovinou a aj smrťou.

LUKE PERRY (†52) alias Dylan McKay

Najsexi herec seriálu Luke Perry mal pred dvoma týždňami cievnu mozgovú príhodu. Stalo sa tak v deň, kedy televízia oznámila reboot slávneho seriálu. Zomrel 5. marca vo veku 52 rokov.

IAN ZIERING (54) alias Steve Sanders 

Kučeravý blondiak zbalil poprednú modelku časopisu Playboy Nikki Schieler. Ich vzťah bol jedným obrovským Talianskom. Bili sa hlava nehlava a napokon sa rozviedli.

​Podľa hercových slov bola modelka až príliš zahľadená do seba. 

ENNIE GARTH (46) alias Kelly Taylor

Seriálovú Kelly sprevádzali milostné trojuholníky. Najskôr podviedla svojho prvého manžela, ale zakrátko sama okúsila, aké to je byť podvedený. Dodnes považuje krach manželstva za životnú prehru. Aby toho nebolo málo, má problémy so srdcom.

BRIAN AUSTIN GREEN (45) alias David Silver 

Popletený David mal ukážkové manželstvo, z ktorého sa narodil syn Kassius. To však iba do chvíle, čo spoznal herec vtedy len osemnásťročnú herečku Meghan Fox. Nasledoval búrlivý rozvod a ešte búrlivejšie ťahanice o syna. Vlani herec priznal, že Kassiusa nevidel dlhých päť rokov.

Pozrite si TOP 10 naj momentov zo seriálu:

TORI SPELLING (45) alias Dona Martin

Dcéra boháča z filmového sveta Aarona Spellinga sa nikdy nemusela báť o financie. To však iba do chvíle, čo jej otec v roku 2006 zomrel a Tori nezdedila takmer nič. V roku 2015 na daniach dlhovala viac ako 250 tisíc dolárov. Dodnes má veľké finančné problémy, zato až päť detí.

GABRIELLE CARTERIS (58) alias Andrea Zuckerman

V roku 2006 sa nenápadná Andrea vážne zranila pri nakrúcaní jedného televízneho seriálu. Ochrnula na časti tváre a dlho sa liečila. Prvý rok dokonca nevychádzala z domu. V súčasnosti šéfuje vplyvnej hereckej asociácii.

JASON PRIESTLEY (49) alias Brandon Walsh

Takmer osudným sa stal Jasonovi alkohol. V roku 1998 havaroval opitý a nabúral do zvodidiel. Osud ho ale za volantom preveril ešte raz. Stal sa z neho automobilový pretekár. Prežil jednu vážnu nehodu, kedy si zlomil niekoľko stavcov, obe nohy a skončil s oskalpovaným nosom.

SHANNEN DOHERTY (47) alias Brenda Walsh

Brenda bola rebelkou nielen v seriáli, ale aj v osobnom živote. Jeden z jej prvých románikov skončil fiaskom. Potomok zakladateľa slávnej kozmetickej firmy ju obvinil, že sa ho pokúšala prejsť autom. Zobrali jej vodičák aj za jazdy pod vplyvom alkoholu. V roku 2015 dostala rakovinu prsníka. Dnes je choroba v poslednom štádiu. VIAC TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie