Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Amerika vzkriesi jeden z najslávnejších seriálov
Zdielať na

Amerika vzkriesi jeden z najslávnejších seriálov

Archívne video

Kultový americký seriál sa vráti na televízne obrazovky. V Beverly Hills 90210 sa objaví väčšina hercov z pôvodného seriálu. Chýbať by mala iba predstaviteľka Brendy Walsh, herečka Shannen Doherty.

Americkí producenti vzkriesia jeden z najslávnejších tínedžerských seriálov deväťdesiatych rokov. V čase najväčšej slávy zažívali herci vrchol kariéry i popularity. Po skončení posledného dielu sa nepresadil prakticky nikto z nich. Pozornosť pútali predovšetkým škandálmi zo súkromia.

O vzniku pokračovania Beverly Hills 90210 sa hovorí už dlhšiu dobu. Začiatkom minulého roka naznačila návrat v novej sérii predstaviteľka Donny Tori Spelling. 

Podľa dostupných informácií sa zamerajú producenti na skutočné osudy všetkých predstaviteľov. Seriál skončil v roku 2000. ​

Už počas leta sa môžu diváci tešiť na nové diely. Seriál bude mať dovedna šesť dielov. Objaví sa aj šesť hlavných predstaviteľov.

Pozrite si TEASER:

Na veľké sklamanie fanúšikov sa nedohodli s herečkou Shannen Doherty. 

​Kvôli paralelnému nakrúcaniu seriálu Riverdale pre Netflix bude mať v seriáli minimum priestoru aj predstaviteľ Dylana, herec Luke Perry.

Súvisiace články

Najčítanejšie