Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
William a Harry si porcujú domácnosť aj služobníctvo
Zdielať na

William a Harry si porcujú domácnosť aj služobníctvo

Archívne video

Napätie medzi kráľovskými bratmi neustále narastá. A nielen medzi nimi, ale aj ich manželkami. William a Harry boli kedysi nerozlučná dvojica. Dnes sú dospelí a každý z nich má iné predstavy o živote. Niekoľko týždňov už prebieha aj porcovanie domácnosti a rozdelenie služobníctva. Každý z bratov si pôjde svojou cestou.

Harry a Meghan sa čo nevidieť odsťahujú z Kensingtonského paláca. Domovom sa im stane rezidencia, ktorú po svadbe dostali od kráľovnej Alžbety II.

Stihnú to pred narodením bábätka?

​Manželia si chcel pochopiteľne zariadiť vlastnú domácnosť, avšak trenice medzi kráľovskými bratmi malo doštartovať zasnúbenie Harryho s bývalou americkou herečkou.

Podľa britských médií od konca roka 2018 prebieha formálna separácia ich spoločných zamestnancov, kancelárie a služobníctva. 

Koncom apríla, prípadne začiatkom mája sa Meghan stane prvýkrát matkou. Pozrite si archívnu reportáž:

"William a Harry robia všetko pre to, aby každá z rodín mala vlastných zamestnancov ešte pred narodením Harryho dieťaťa," uviedol zdroj z paláca.

​Akonáhle Willim získa po nástupe svojho otca, princa Charlesa, titul vojvoda z Conrwallu, bude mať ďalšie povinnosti a zodpovednosti.

​Harryho nič podobné nečaká a s manželkou si pôjdu vlastnou cestou. To by ale nefungovalo, keby zdieľali spoločnú "kanceláriu".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie