Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Šmajda pokľakol a ona povedala NIE
Zdielať na

Šmajda pokľakol a ona povedala NIE

Archívna reportáž

Už je to nejaký piatok od chvíle, keď modrooký blondiak očaril dievčatá v speváckej súťaži. Z vlasatého chlapčeka je dospelý svalnáč a zdá sa, že sa rozhodol pre veľmi vážny krok do budúcnosti.

Miro Šmajda oslávili tridsiatku a to už je nejeden muž usadený po boku manželky a vychováva deti. Z Mira zrejme tak skoro domased nebude, ale zdá sa, že už si je istý, po koho boku chce prejsť svet. Počas cesty na motorke z Vietnamu do Thajska mu robí spoločnosť jeho česká priateľka Katka. Na Valentína jej pripravil poriadne prekvapenie!

​Na svojom Instagrame zverejnil fotku, ako kdesi v Laose kľačí na kolene, čosi Katke podáva a na kartóne má obvyklý nápis v angličtine. To ale len na prvý pohľad. Na druhý je jasné, že je tam zápor navyše. Miro svoju milú neprosí, aby si ho vzala, ale aby si ho nevzala. A vypočul si jasné "NIE".

Vypočujte si Mirovu pesničku na adresu youtuberov:

Popis k fotografii veci ešte viac zamotáva. V krabičke totiž nedrží prsteň a vyzýva ľudí, aby hádali, čo jej to vlastne dáva. Zdá sa, že zamotal hlavy viacerým, gratulácií totiž pribúda. A hashtagy veľa svetla do tejto netradičnej žiadosti o ruku neprinášajú.

Až Katkin status napovedá, že skutočne išlo o žiadosť o ruku, z ktorej bola úplne nadšená a jej "nie" znamená v skutočnosti "áno".

Miro sa usadil v Prahe, so svojou vyvolenou tvoria pár necelý rok. Obaja zdieľajú vášeň k cestovaniu, aj k motorkám. Ako hovorí, obaja sú "blázni", zrejme aj ich svadba tak nebude obvyklá klasika.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie