Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Miley už viac nie je Cyrus!
Zdielať na

Miley už viac nie je Cyrus!

Archívne video

Americká speváčka Miley Cyrus si po svadbe s austrálskym hercom Liamon Hemsworthom, vzala jeho priezvisko. Dvadsaťdeväťročný rodák z Melbourne to prezradil v rozhovore v televíznej relácii Live With Kelly and Ryan, keď sa ho spýtali na sobáš a spomenuli meno jeho manželky.

"Teraz je to Miley Ray Hemsworth," povedal s tým, že zmena mena bol jej nápad. "Stále bude, samozrejme, známa ako Miley Cyrus, ale zobrala si moje meno, čo je skvelé. Úprimne, to bola na tom (svadbe, pozn. red.) jedna z najlepších vecí. Nežiadal som ju, aby si vzala moje meno, ale ona povedala 'Nie, samozrejme, že si vezmem tvoje meno'," uviedol Hemsworth.

​Mladý Austrálčan zároveň priznal, že si musel chvíľu zvyknúť na to, že bude o speváčke hovoriť ako o svojej manželke.

"Už je to trochu normálnejšie, ale prvé týždne boli... je to len mesiac a pol, ale prvých pár týždňov boli pre mňa 'manželka' a 'manžel' cudzie," vyjadril sa a dodal, že už si telefónne číslo Miley vo svojom telefóne uložil pod menom "manželka".

​Dvojica sa dala dokopy v roku 2009. V roku 2012 sa zasnúbili, no o rok neskôr sa rozišli. Znovu sa dali dokopy v roku 2015. Zosobášili sa vlani v decembri.

Pozrite si svadobné fotky vo videu:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie