Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nová brada a mačacie oči. Živý Ken sa chce naplno venovať hudobnej kariére
Zdielať na

Nová brada a mačacie oči. Živý Ken sa chce naplno venovať hudobnej kariére

Zdroj: Instagram

Pár týždňov dozadu sa Rodrigo Alves chváli, že bude reprezentovať San Marino na speváckej súťaži Eurovízie. A aby neurobil hanbu, nechal sa znovu trošku skrášliť. Nechal si upraviť bradu a nos, vytvoriť efekt mačacích očí.

Brazílčan Rodrigo Alves alias Ken je posadnutý túžbou vyzerať ako bábika. Obetoval tomu celý život a v uplynulom roku podstúpil v poradí sedemdesiatu operáciu. 

​Za plastické operácie vyhodil desaťtisíce eur.

Jeho posledné skrášlenie prebehlo v rámci prípravy na reprezentáciu San Marina na hudobnej súťaži Eurovízie. 

"Budem vydávať vlastnú popovú pieseň, z ktorej som nadšený, chystám sa na Eurovíziu. V budúcom roku sa chcem venovať iba speváckej kariére, cestovať po svete, tancovať a spievať. Som šoumen, chcem inšpirovať," chválil sa ešte na konci minulého roka.

Minulý týždeň sa pod skalpelom objavil hneď trikrát. Nechal si upraviť bradu a nos. V utorok sa nechal vyšperkovať úplne. Odletel do iránskeho Teheránu, aby si dal preoperovať oči a dosiahol efekt mačacích očí.

Pozrite si priložené VIDEO:

"V skutočnosti som nikdy nemal reprezentovať San Marino. Budem vystupovať v úplne inej súťaži, zameriam sa sám na seba ako umelca," uviedol kontroverzný blondín.

Súvisiace články

Najčítanejšie