Jasno
13°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Zo zákulisia seriálu Som mama: Vzťah Tiny a Roba je OHROZENÝ
Zdielať na

Zo zákulisia seriálu Som mama: Vzťah Tiny a Roba je OHROZENÝ

BRATISLAVA / Obľúbený seriál Som mama je plný tehotných žien a čerstvých mamičiek nielen v scenári, ale aj v skutočnom živote. Len v roku 2018 počas nakrúcania druhej série boli tehotné dve herečky a scenáristka. V týchto dňoch to môžete vidieť na televíznych obrazovkách. Ako to vyzeralo v zákulisí, o tom v Novinách o 12:00 hovorila herečka a producentka seriálu Michaela Čobejová.

Počas nakrúcania seriálu Som mama dve z herečiek, Daniela Šencová a Zuzana Kanócz, aj naozaj otehotneli. "Zvláštne ale je, že Danielka sa už dlhšie pokúšala o tehotenstvo a paradoxne sa tá šťastná udalosť stala počas nakrúcania pôrodu," smeje sa producentka a zároveň aj herečka seriálu Michaela Čobejová. 

​Priznáva ale, že táto radostná novina im trošku nabúrala scenár. "No bola dosť veľká panika. O Zuzke sme to vedeli, ale Danielka nám to povedala až keď boli napísaný scenár, 20 častí. Všetko sme museli zahodiť do koša, lebo sme vlastne zistili, že ona nebude netehotná v tejto druhej časti," opisuje Michaela. 

V druhej časti sú pre divákov pripravené nové prekvapenia. Karty zamieša slovenský sexsymbol Juraj Bača. "Ohrozí vlastne vzťah Tiny a Roba, ale že brutálne," povedala Michaela a prezradila aj to, že Baumanovci prídu o peniaze a zároveň o všetko. 

Ostáva to stále ale komédiou."Je to vyvážené. Nechceli sme urobiť bláznivú komédiu, nie je to ten typ. Je to romantická komédia, čiže ten boj o lásku tam musí byť," dodala na záver Michaela.

Pozrite reportáž zo zákulisia natáčania seriálu Som mama: 

Súvisiace články

Najčítanejšie