Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Princ Charles dal do laty obe vojvodkyne
Zdielať na

Princ Charles dal do laty obe vojvodkyne

Archívna reportáž

Podľa britského kráľovského experta Kate a Meghan naozaj nevychádzali dobre. O ich uzmierenie sa postaral princ Charles.

Vzťah oboch vojvodkýň bol niekoľko mesiacov na bode mrazu, tvrdí Robert Jobson, expert na britskú kráľovskú rodinu. "Myslím, že hoci to média mierne nafúkli, určité problémy tam boli," povedal pre britské denníky.

"Som presvedčený, že počas Vianoc zasiahol princ Charles, a dal obe dámy do laty. A to doslova. Môžete si to všimnúť na fotkách, kde sú všetci v jednej línii," vysvetlil.

Meghan a Kate sa pred vianočnou omšou v panstve Sandringham smiali na plné ústa. Mávali davu, štebotali medzi sebou a úsmevy nebrali konca kraja. Dokonca tehotná Meghan sestersky položila ruku na chrbát Kate, keď vchádzala do kostola.

Anglicko alebo Kalifornia?

Čo si expert myslí o tom, aké miesto si vybrala Meghan na pôrod? "Je to miesto, kde sa špecializujú na staršie rodičky. Myslím, že je to dobrý výber, pretože tam majú vybavenie aj pre prípady núdze," dodal.

​Meghan sa ocitla pod paľbou kritiky, že nebude rodiť v tej istej nemocnici ako jej švagriná.

Pozrite sa, ako sa Meghan zaguľacuje:

​Objavili sa dokonca správy o tom, že prvé dieťa privedie na svet v Kalifornii, kde jej Harry pred časom kúpil šestnásťmiliónové sídlo.

Súvisiace články

Najčítanejšie