Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Slávna herečka sa VYDALA bez svadobný šiat, jej dcéra obrad prespala
Zdielať na

Slávna herečka sa VYDALA bez svadobný šiat, jej dcéra obrad prespala

Zdroj: Reprofoto/rebeccalouisaferguson.tumblr.com

Krásna herečka švédskeho pôvodu sa vydala. Stalo sa tak ešte počas Vianoc. S partnerom Rorym, ktorého priezvisko nezverejnila, si povedali áno na chate počas malého súkromného obradu s rodinou a priateľmi.

Švédska herečka Rebecca Ferguson sa počas nedávnych vianočných sviatkov vydala.

"Myslím, že sme obaja chceli prekročiť ten prah. Ja nie som veľmi nábožensky založená. Verím na lásku. Bolo to skôr pre nás a našu rodinu," vyjadrila sa herečka, ktorá podľa vlastných slov nemala ani svadobné šaty, len sukňu, ktorú si môže upraviť a použiť ju na letnej dovolenke.

Jedenásťročný syn Isaac, ktorého má Ferguson s bývalým priateľom Ludwigom Hallbergom, mal na starosti prstene, a na svadbe nechýbala ani šesťmesačná dcérka mladomanželov, ktorá však sobáš prespala.

Pozrite si priložené video:

Rebecca Louisa Ferguson Sundström si zahrala napríklad v snímkach Duch jazera (2006), Vi (2013), Herkules (2014), Mission Impossible: Národ grázlov (2015), Božská Florence (2016), Dievča vo vlaku (2016), Život (2017), Snehuliak (2017), Najväčší showman (2017) či Mission: Impossible - Fallout (2018). Vďaka účinkovaniu v seriáli Biela kráľovná (2013) ju nominovali na Zlatý glóbus.

Pozrite si jej vystúpenie v muzikáli Najväčší šoumen: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie