Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rozvodová dráma Bičanovcov pokračuje
Zdielať na

Rozvodová dráma Bičanovcov pokračuje

Archívna reportáž

Moderátor Andrej Bičan sa vlani rozviedol. Podľa Nového Času ale rozvodové nepríjemnosti pokračujú. Matka jeho dvoch dcér Edita podala proti rozhodnutiu súdu odvolanie.

Andrej Bičan sa tešil predčasne. Podľa Nového Času aj naďalej pokračuje rozvodová dráma. Dvanásťročné manželstvo nie je definitívne skončené. 

​Zabávač, ktorý viac ako rok žije s mladou milenkou, chcel mať deti v striedavej starostlivosti. Súd udelil Bičanovi platiť výživné a to 500 eur na každé z dcér. 

Chráni deti

Jeho niekdajšia polovička Edita podala proti rozhodnutiu súdu odvolanie. 
"Urobila som to medzi sviatkami. Dlho sme čakali na rozsudok, ktorý posielali zo súdu. Po dohode s mojou právničku som sa nakoniec rozhodla, že sa odvolám," povedala Bičanová. 
"Mám silnú potrebu chrániť svoje deti a v neposlednom rade aj seba. Naše zákony sú totiž veľmi zastaralé a deravé, keďže nechránia ženu s dieťaťom, ale v podstate toho čo koná na hrane zákona," dodala.

Podrazy zo strany moderátora

"Nepáčilo sa mu, že musí platiť výživné, tak začal robiť podrazy. Bola som teda nútená hľadať náhradné ubytovanie a presťahovala som sa k mame do Veľkej Mače," vysvetlila. Bičan mal vymeniť na ich dome zámky a vyhodil nielen ju, ale aj ich dve deti. 

"Ako rodina sme tri roky bývali v Mači a do Bratislavy sa mu cestovať nechcelo. Po narodení Aničky sme sa teda presťahovali. Teraz mu nevadí, ak dievčatká budú musieť chodiť s prestupmi skoro ráno, keďže nie vždy budem schopná ich odviezť a potom poobede budú musieť niekde čakať, keďže odmietol sprístupniť náš dom," uzavrela.

Bičan postupne vysťahoval bývalú partnerku z kancelárskych priestorov, kde mala jazykovú školu a zobral jej auto. 

Pozrite si archívnu reportáž v čase, keď bol Andrej ešte ženatý s Editou. "Ona je tá pravá," tvrdil v tom čase:

Súvisiace články

Najčítanejšie