Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vzdorovitá, alebo hrdá na to, že je INÁ?
Zdielať na

Vzdorovitá, alebo hrdá na to, že je INÁ?

Archívna reportáž

Ako už každý rok býva dobrým zvykom, kráľovná Alžbeta II. víta celú rodinu na predvianočný obed v Buckinghamskom paláci. Prvýkrát sa ale bude stretnutie konať v pomerne veľkom nepokoji kráľovských bratov a ich manželiek. Za všetko môže vzdorovitosť vojvodkyne Meghan.

Nikto nie je na rodinné rozbroje citlivejší z kráľovskej rodiny ako samotná panovníčka. 

Ako každý rok, aj tento pozýva celú rodinu na predvianočný obed do Buckinghamského paláca. Pravdepodobne sa ale bude niesť v znamení poriadneho napätia. 

Problémová?

Princ Harry bude chýbať na tradičnom výstrele v Sandringhame. Ide o lov na bažantov. Chce sa pravdepodobne vyhnúť rozrušeniu svojej tehotnej manželky Meghan, ktorá je proti tejto aktivite ako pravá ochrankyňa zvierat. 

Meghan sa v kráľovskej rodine aklimatizovala pomerne skoro. Jej popularita ale zo dňa na deň klesá. Pozrite si archívnu reportáž z  májovej svadby:

Neprejde týždeň, aby sa neobjavili správy o jej vzdorovitosti, ktorou sa v paláci prezentuje. Už niekoľko zamestnancov odišlo z Kensingtonu, aby sa zbavili direktívnej Meghan.

​Hovorí sa aj o tom, že sa nevedia so švagrinou Kate vystáť a tak bude Harry jediným vysoko postaveným členom kráľovskej rodiny, ktorý nebude mať sídlo v Londýne. 

Daily Mail sa preto pýta, či ide iba o jej vzdorovitosť, alebo hrdosť na to, že je iná. 

Najčítanejšie