Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Koniec špekuláciám. Princovia strávia Vianoce SPOLU
Zdielať na

Koniec špekuláciám. Princovia strávia Vianoce SPOLU

Archívna reportáž

Princ William a Harry mali po smrti matky princeznej Diany nadštandardný bratský vzťah. Stačilo, aby sa mladší z bratov oženil, a všetko je inak. Údajne je ich komunikácia na bode mrazu. Tohtoročné vianočné sviatky nemali stráviť spolu. Palác ale tieto správy vyvrátil.

Harry a Meghan strávia Vianoce v Sandringhame s kráľovnou. Rovnako sa pripojí aj William s Kate a troma deťmi.

​Vlani Harry s Meghan nešetrili chválou Vianocami v Norfolku, ktoré si užili v spoločnosti Williamových detí. 

"V Anmer Hall v Norfolku nie je také množstvo izieb ako v Sandringhame. Možno iba potrebujú vlastný priestor. Vzťahy sú naďalej zdvorilé, i keď William a Harry netrávia spolu množstvo času," uviedol pred časom zdroj, keď sa písalo, že bratia strávia sviatky oddelene.

Na Štedrý deň bude chýbať bude matka vojvodkyne Meghan, Doria Ragland. Hoci pozvanie dostala, pri vianočnom stole sa neobjaví.

"Vianočné oslavy sú utrpením nielen pre tých, ktorí sa narodili s modrou krvou, ale aj pre tých, ktorí sa do rodiny priženili," uviedol kráľovský životopisec Christopher Wilson, ktorý reagoval na nešťastný spôsob trávenia sviatkov.

​Už princezná Diana tvrdila, že pravidlá zabíjajú najkrajšie sviatky roka a Vianoce vyhlásila za vyčerpávajúce až klaustrofobické.

Súvisiace články

Najčítanejšie