Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
V Päťdesiatich odtieňoch už nechcem NIKDY hrať, priznal Jamie Dornan
Zdielať na

V Päťdesiatich odtieňoch už nechcem NIKDY hrať, priznal Jamie Dornan

Archívne video

Britský herec Jamie Dornan tvrdí, že by nepodpísal zmluvu na ďalší film podobný Päťdesiatim odtieňom. Paradoxne sa vďaka trilógii preslávil najviac.

"Chvíľu som bol za hviezdu. Je čas skloniť pokorne hlavu a ísť ďalej naproti hereckým výzvam a kvalitným úlohám," povedal čoskoro trojnásobný otec Jamie Dornan.

​Dornan si vďaka úlohe biznismena Christiana Greya zarobil veľké peniaze. Úloha mu ale podľa jeho slov nesadla a s postavou sa nikdy nestotožnil.

"Spolu s Dakotou Johnson sme to od začiatku videli rovnako a vedeli sme, do čoho ideme. Filmy tohto typu nikdy nie sú dobre prijaté kritikmi. Päťdesiat odtieňov ale dokázalo zarobiť poriadny balík peňazí a diváci boli nadšení. Bola to obrovská skúsenosť. Som rád, že som bol súčasťou niečoho takého veľkého. Čas beží a mne občas pripadá, že sa to nikdy ani nestalo," dodal.

Prvý diel zarobil 571 miliónov dolárov. Celkovo 1,32 miliardy dolárov a trilógia sa stala jednou z komerčne najúspešnejších všetkých čias. 

Ako však Dornan uviedol, do ničoho takého by sa už nepustil. Vďaka tomuto filmu dostal príležitosť v snímke Anthropoid a A Private War. 

Súvisiace články

Najčítanejšie