Jasno
13°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Na Harryho svadbe davy, na svadbe Eugenie prázdno
Zdielať na

Na Harryho svadbe davy, na svadbe Eugenie prázdno

Prípravy na kráľovskú svadbu princa Harryho s americkou herečkou Meghan Markle trvali mesiace. Zišli sa na nej ľudia z celého sveta. Záhrady a ulice Windsoru praskali vo švíkoch, verejnosť bola totálne pobláznená. Okolo piatkovej svadby princeznej Eugenie sa žiaden humbuk nekonal.

Obyvatelia Británie by mohli potvrdiť, aký obrovský rozdiel bol v oboch kráľovských svadbách. Porovnania zverejnili na sociálnych sieťach. 

Záhrada a cesta k hradu Windsor bola na svadbe princa Harryho a Meghan zaľudnená. Stál dokonca aj vzduch. Na piatkovej svadbe princeznej Eugenie a Jacka Brooksbanka bolo doslova pusto. 

Na svadbe princa Harryho a Meghan nemohol kočiar prejsť ani okolo davu. Kočiar s Eugeniou a jej manželom sa mohol pohybovať do všetkých strán.

Ľudia sa vykašľali aj na ulicu. Zatiaľ čo strážnici na svadbe Harryho mali plné ruky práce a museli dohliadať na šalejúci dav, desiatky ľudí na svadbe jeho sesternice Eugenie zvládli muži zákona ľavou zadnou. 

​​"Nebola to rovnaká svadba. Harry a Meghan mali verejnú svadbu, táto sa odohrá v rodinnom kruhu," uviedol pred svadbou princ Andrew, otec nevesty.

​Dav si počas svadby Harryho poplakal. Prenos vysielali mnohé televízie sveta. Princezná Eugenia si verejnú svadbu nepriala, a tak zostali dvere do kaplnky sv. Juraja zavreté.

Pozrite sa na reportáž z májovej svadby Harryho a Meghan:

Súvisiace články

Najčítanejšie