Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Camilla dá prednosť vidieku pred svadbou Eugenie
Zdielať na

Camilla dá prednosť vidieku pred svadbou Eugenie

Už tento piatok si princezná Eugenia zoberie manažéra nočného klubu Jacka Brooksbanka. Rovnako ako tomu bolo na svadbe Harryho a Meghan, aj okolo nich sa bude motať kopec kráľovských detí a blízkych priateľov. Kto sa ale na kráľovskej svadbe vyhne?

Hlavným družbom na svadbe princeznej Eugenie bude princ George, hlavnou družičkou princezná Charlotte, deti Williama a Kate. 

​Medzi ostatné družičky sa zaradí napríklad aj päťročná dcéra speváka Robbieho Williamsa Theodora Rose. Robbie a jeho manželka Ayda sa s Eugeniou priatelia už roky. 

Svedkyňou na svadbe bude Beatrice, sestra princeznej Eugenie. "Je to jedna úžasná moderná nevesta," povedala pre britský Vogie Beatrice.

​Na obrade sa objavia aj herec George Clooney s manželkou, britský ikonický pár David a Victoria Beckhamovci, modelka Cara Delevigne či speváčka Ellie Goulding. 

S určitosťou na svadbe sa neobjaví manželka princa Charlesa, vojvodkyňa Camilla Parker. Tá prisľúbila svoju účasť na školskej akcii v Škótsku skôr, než bol oznámený termín svadby. 

​Nie je istá ani účasť princa Philipa. Ten by sa mal rozhodnúť na poslednú chvíľu, ako tomu bolo aj v prípade svadby vnuka Harryho.

​Rozhodujúci bude jeho zdravotný stav.

Súvisiace články

Najčítanejšie