Skoro jasno
18°
Bratislava
Beckham vysoko prekročil rýchlosť, pokutu ale nezaplatil
Zdielať na

Beckham vysoko prekročil rýchlosť, pokutu ale nezaplatil

Archívna reportáž

Bývalý futbalista David Beckham je pod paľbou obrovskej kritiky. Ešte koncom januára sa preháňal na svojom luxusnom aute neprimeranou rýchlosťou cez mesto Paddington. Pokutu, ktorú dostal, ale odmieta zaplatiť. Celú záležitosť rieši jeho právnik.

Priestupok, ktorého sa dopustila britská ikona, sa stal ešte 23. januára, píše britský Telegraph. Beckham išiel v luxusnom aute cez Paddington neďaleko Holland Park, kde Beckhamovci bývajú, a na mieste, kde je povolených 65 kilometrov za hodinu, dupol na plyn a rýchlosť prekročil o celých 30 kilometrov za hodinu. 

Luxusné vozidlo mal iba v prenájme. 

Polícia odoslala oznámenie o priestupku firme dňa 2. februára, ale v Bentley ho opečiatkovali ako prijaté až o päť dní neskôr, čo je deň po uplynutí zákonnej lehoty.

Bývalého futbalistu zbavili vďaka šikovnej práci jeho právnikov viny. 

To však nezostalo bez reakcie. Na sociálnych sieťach Davidovi nič fanúšikovia nedarovali. "Pekne si sa zbavil zodpovednosti. Jazdil si v obytnej zóne nebezpečnou rýchlosťou, to ti nevadí?" odkazujú mu.

Je viac ako jasné, že práve právnici Davida museli stáť viac ako výška pokuty, ktorú mal zaplatiť. 

David Beckham síce už nehrá futbal na profesionálnej úrovni, na Miami sa ale rozhodol založiť si vlastný klub. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie