Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Meghan netradične s vareškou
Zdielať na

Meghan netradične s vareškou

Vojvodkyňa Meghan (37) sa v rámci charity podieľala na príprave kuchárskej knihy. Ide o jej prvý samostatný projekt ako členky kráľovskej rodiny. Podporila nielen vznik kuchárky, ale napísala aj predslov.

V uplynulých týždňoch sa Meghan venovala záslužnej činnosti. V odľahlej časti Londýna, kde sa stretávajú ženy, ktoré stratili domovy a rodinu pri vlaňajšom tragickom požiari Grenfell Tower, chodila vojvodkyňa pomáhať s varením. 

​Chod kuchyne je finančne náročný, a práve preto sa Meghan rozhodla, že ženám v ťažkej situácii pomôže.

Výsledkom je charitatívny projekt, z ktorého vznikla kuchárska kniha. Nesie názov Spoločne: Kuchárska kniha našej komunity. 

Peniaze z predaja knihy poputujú na financovanie chodu kuchyne a celkové udržanie zariadenia. 

Vojvodkyňa knihu plánuje predstaviť v Kensingtonskom paláci vo štvrtok. Je v nej 50 receptov, ktoré si Meghan so svojimi novými priateľmi sama vyskúšala a navarila.

Nedávno šokovala Meghan výberom šiat, ktoré jej vytvárali tehotenské bruško. Okamžite sa spustila horlivá debata, že vojvodkyňa čaká kráľovského potomka. Pozrite si archívne video:

"Okamžite som sa cítila súčasťou kuchyne, hneď ako som tam vkročila. Je to miesto, kde sa ženy smejú, smútia, plačú a varia spoločne. Pod spoločnou strechou sa vytvoril priestor na vzájomné pochopenie, prepojenie osudov aj zjednotenie aj prostredníctvom jedla," uviedla Harryho manželka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie