Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lucie netušila, že má inú. Tomáš platil sluhov a jedával v práci
Zdielať na

Lucie netušila, že má inú. Tomáš platil sluhov a jedával v práci

Zdroj: Facebook

Človek je niekedy slepý. Manželky sa zväčša tieto veci dozvedajú ako posledné. Presne tieto slová použila Lucie Vondráčková v rozhovore narážajúc na Tomáša Plekanca.

"Prosila som ho, aby to nerobil. Chcela som, aby sme všetko vyriešili spolu a potom zverejníme naše odlúčenie. On to ale neurobil a to ma zaskočilo. Až po pár dňoch som pochopila, prečo to tak bolo," povedala v rozhovore pre Blesk Lucie Vondráčková.

​O vzťahu Plekanca a Šafářovej sa dozvedela až z médií. 

​"Človek je niekedy slepý. Manželky sa tieto veci dozvedajú ako posledné," povedala.

​Na verejnosti pôsobili roky ako šťastná rodina. Podľa speváčky bol jeden z dôvodov rozchodu dojčenie syna Adama. "Možno som bola príliš umamičkovaná," mieni.

"Tomáš si zrejme predstavoval spoločný život inak. Rešpektujem to. Cesty dvoch ľudí sa môžu rozísť. Snažila som sa byť tou najlepšou manželkou. Stále to asi nebolo dosť, nič ale neľutujem," dodala.

Plekancova advokátka ale vidí veci trošku inak. "Lucie žila v sedemizbovom dome so záhradou a bazénom. Tomáš jej platil náklady na tri opatrovateľky, upratovačku, domáce varenie nebolo praktizované. Platil hotové jedlo a reštaurácie," uviedla.

"V máji a júni sa o chlapcov staral sám. Lucie bola v tom čase v Česku, kde realizovala svoje umelecké aktivity," dodala na margo Vondráčkovej ataku, že sa Plekanec synom dostatočne nevenoval. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie