Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Som mama štartuje už DNES! Z rodičovstva bude groteska
Zdielať na

Som mama štartuje už DNES! Z rodičovstva bude groteska

Dnes sa na televízne obrazovky dostáva nový seriál s názvom Som mama. Formát inšpirovaný rovnomennou úspešnou knihou Kristíny Tormovej, ktorá si v ňom zahrá hlavnú úlohu, rozpovie príbeh nezávislej Tiny.

Tina je mladá žena, ktorej obráti život naruby nečakané tehotenstvo. Aby toho nebolo málo, deti napokon čaká dve a s ich otcom Robom v podaní Jiřího Havelku, ktorého stretla len nedávno, si rozumejú iba v posteli.

​Vďaka kamarátke Agáte, ktorú si zahrá Zuzana Kanócz, však Tina nezostane vo svojej neľahkej situácii sama a v materskom centre sa postupne zoznamuje s pestrou skupinkou rodičov.

​Každá epizóda seriálu bude mať svoju hlavnú tému, ktorú budú zo svojej jedinečnej perspektívy čiastkovo rozoberať všetky postavy.

Tina a Robo si musia zvykať na spoločné bývanie, zoznámiť rodičov, zvládnuť finančné náklady, nápor materských fór a rôznych trendov, prípravu na pôrod, ale aj otázku, akú veľkú úlohu má hrať otec vo výchove detí a či sa žena musí vzdať svojej kariéry.

​Dej poprepája Tinin vtipný vnútorný monológ plný jej bujných predstáv, ktorý divákom a diváčkam umožní uzrieť realitu očami ženy s bohatou fantáziou.

Vypočujte si titulnú pieseň:

Scenár seriálu napísali Emília Martáková, Michaela Materáková, Lukáš Obermajer, Simona Rezníčeková a Milla Dromowich. Režisérsky ho zastrešil Jan Novák a o produkciu sa postarala Michaela Čobejová, ktorá bola dnešným hosťom v štúdiu Novín o 12-tej.

​Televízia má v súčasnosti nakrútených dvadsať 40-minútových epizód, ktoré plánuje vysielať každú stredu od 20:35 v dvoch častiach po sebe.

Súvisiace články

Najčítanejšie