Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Affleck a Garner sa po troch rokoch dohodli na ukončení manželstva
Zdielať na

Affleck a Garner sa po troch rokoch dohodli na ukončení manželstva

Zdroj: SITA

Ben Affleck (46) sa pred odchodom do liečebne pre alkoholikov dohodol s manželkou Jennifer Garner (46) na podmienkach rozvodu. Obaja herci podpísali posledné dohody. Affleck zostane v zariadení minimálne tridsať dní. Potom súd manželstvo definitívne ukončí.

Herec sa v polovici leta rozišiel s producentkou Lindsay Shookus (38). Pár tvorili rok. Shookus si po rozchode vymazala celý obsah účtu na Instagrame. Ben sa ihneď po tom ukazoval na verejnosti s modelkou magazínu Playboy. 

​Affleck holduje dlhý čas tvrdému alkoholu. "Mám rada whiskey. Vždy, keď to niekde poviem, ľudia sa uškŕňaj, ale čo, ja to mám rada," povedala modelka magazínu Playboy. Svojho priateľa v abstinencii pravdepodobne nepodporí.

Herec je závislým od roku 2001. Minul stredu ho namol opitého odviezla manželka Jennifer Garner do liečebne. 

"Benovi sa posledné mesiace darilo abstinovať. Bol veľmi odhodlaný. Ale nedávno do toho zase spadol a začal piť. Dokončil nakrúcanie a mal nejaké zlé obdobie," priznal Benov priateľ.

Affleck a Garner oznámili rozchod už pred troma rokmi. Ich manželstvo bude definitívne ukončené pravdepodobne v polovici septembra.

Súvisiace články

Najčítanejšie