Oblačno
20°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Pomeje sa stretol s manželkou. Bolo to PEKLO, priznala Andrea
Zdielať na

Pomeje sa stretol s manželkou. Bolo to PEKLO, priznala Andrea

Zdroj: Facebook

Andrea sa stretla prvýkrát od oznámenia rozchodu s Jiřím Pomeje. Mali si iba predať dcéru Aničku, ale podľa slov dídžejky sa to zvrtlo na nedobrovoľné hodinové väzenie.

"Blbá nedeľa. To sa môže stať iba mne. Boli sme dohodnutí, že Anička pôjde s Jirkom na prázdniny k jeho rodičom. Odniesla som ju na stanicu, kde sme sa s Jirkom stretli. Bolo to prvýkrát po tých eskapádach," opísala Blesku Andrea.

​"Mal kufor a ťahal ho do vlaku a aby tam malá zatiaľ nestála, viedla som ju za ním. Lenže naraz zapískali, vlak sa pohol a ja som v ňom zostala uväznená medzi nimi. Vlak zastaviť nemohol, a ďalšiu zastávkou bol Tábor, takže som tam musela dôjsť. Prežila som hodinu v pekle. Dusno bolo už aj na stanici. Počas toho sme si vymieňali názory," pokračovala.

"Jirko žiarli. Dúfal, že sa k sebe vrátime. Takže všetko sa točí okolo toho. Chápem, že je to pre neho nepríjemné," dodala Andrea, ktorá už nejaký čas randí so svalnatým pokrývačom striech Petrom

​Pomeje sa o ňom dozvedel až z médií. Okamžite začal manželke vypisovať výhražné správy.

"Dostala od neho veľa škaredých správ. Boli nezrozumiteľné, urážky ale boli bez chyby," uviedol zdroj blízky dídžejke.

"Urobím všetko pre to, aby sa k mojej dcére ten klampiar nepriblížil. Bohvie, či nie je pedofil," stálo v jednej z mnohých správ.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie