Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšia kráľovská svadba za milióny! Tromfne Harryho a Meghan?
Zdielať na

Ďalšia kráľovská svadba za milióny! Tromfne Harryho a Meghan?

V máji sa vo Windsore sobášil princ Harry a vojvodkyňa Meghan. Ďalšia kráľovská svadba je na spadnutie. Medzi hosťami bude množstvo zvučných mien. Briti už ale takí nadšení nie sú. Nepáči sa im, že peniaze za slávu pôjdu práve z ich vreciek.

Princezná Eugenia a jej partner Jack Brooksbank sa zasnúbili v januári tohto roka. Vezmú sa 12. októbra na tom istom mieste ako Harry a Meghan, v kaplnke Svätého Juraja. 

​Daňovým poplatníkom sa nepáči, že budú musieť za ochranku zaplatiť dva milióny libier. Pôvodne sa suma odhadovala na 750 tisíc libier, ale otec nevesty, vojvoda Andrew, požadoval, aby svadba jeho dcéry prebehla vo veľkom štýle. 

Podľa britských denníkov má túžbu prekonať svadbu Harryho a Meghan. 

Tomu zodpovedajú aj slávne mená, ktoré figurujú na zozname hostí. Nebude opäť chýbať George Clooney s manželkou Amal, spevák James Blunt či Elton John, Beckhamovci či bývalka Harryho Cressida Bonas. 

Okrem nich princezná Eugenia pozvala aj ďalšie slávne kamarátky, speváčku Ellie Goulding, modelku Caru Delevingne, Kate Moss či Cindy Crawford.

"V týchto časoch je nezodpovedné, že vedľajší člen kráľovskej rodiny bude mať takúto veľkolepú svadbu. Možno je čas prehodnotiť úlohy a náklady druhoradých členov rodiny," uviedla členka parlamentu Emma Dent Coad.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie