Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Sklenaříková pár dní pred pôrodom. Ľutujem len JEDNU vec
Zdielať na

Sklenaříková pár dní pred pôrodom. Ľutujem len JEDNU vec

Zdroj: Instagram

Topmodelka Adriana Sklenaříková (46) mala dni, kedy strácala nádej. Tak veľmi túžila po bábätku, a tak dlho sa jej nedarilo. Dokonca o jedno aj prišla. Pár dní pred pôrodom poskytla českému magazínu exkluzívny rozhovor.

"Pochopila som veľa vecí. Napríklad nápisy, že máme uvoľniť miesto tehotným ženám. Ja som bola v siedmom mesiaci taká unavená, že keď som si nemala kde sadnúť, sadla som si na zem. Neprešla som ani desať krokov," priznala Adriana v rozhovore pre Magazín DNES.

​Aj napriek problémom je šťastná a vďačná za požehnaný stav.

Prvé štyri mesiace kvôli nevoľnostiam nemohla nič jesť a hrozila jej umelá výživa. V piatom mesiaci sa to upravilo a modelka mierne pribrala.

"Moje problémy nie sú nič v porovnaní s tým, aké šťastie prežívam a že v sebe nosím zdravé dieťa. Je to niečo úžasné. Vnímam to ako zázrak. Mám niekedy pocit, že ani nechcem ísť rodiť a bola by som najradšej tehotná stále," uviedla.

Priznala, že keď si pred štyrmi rokmi brala marockého podnikateľa Arama Ohaniana (63), ľutuje iba jednu jedinú vec a to, že dieťa nemala skôr. 

"Videla som sa ako matka, ale až raz, niekedy, neskôr. Prišla som si nekonečne mladá. Hovorila som si, že môj čas ešte neprišiel. Hlboko som sa mýlila," dodala.

Keď bola naposledy Adriana na Slovensku, ešte netušila, že je tehotná. A práve počas rozhovoru sa jej leskli slzy a priznala, že veľmi túži po vlastnom potomkovi.

Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie