Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lovato ide na odvykačku, na sociálnej sieti poďakovala za podporu
Zdielať na

Lovato ide na odvykačku, na sociálnej sieti poďakovala za podporu

Americká speváčka a herečka Demi Lovato, ktorú v júli hospitalizovali po predávkovaní drogami, nastúpi na odvykaciu liečbu.

Demi Lovato, ktorá už v roku 2010 nastúpila na liečenie v súvislosti s poruchou príjmu potravy, sebapoškodzovaním a ďalšími problémami, roky otvorene rozpráva o svojom boji s alkoholom a drogami.

​Stala sa tak vzorom pre mnohé mladé ženy i mužov, ktorí vo svojich životoch čelia podobným problémom. 

Šesť rokov sa alkoholu a drog nedotkla, ale stačil jeden týždeň plný párty a nanovo do toho spadla. Takmer prišla o život. Našli ju bezvládne ležať v jej vile.

Prvotné správy boli, že sa predávkovala heroínom, avšak speváčka užila oveľa silnejšiu látku. Tá napríklad zabila aj speváka Princa.

Na sociálnej sieti napísala fanúšikom dojímavý odkaz. Poďakovala sa všetkým, ktorí v týchto neľahkých časoch stoja pri nej a dodala, že bude so závislosťou bojovať.

https://www.instagram.com/p/BmHH69KlY3L/?taken-by=ddlovato

Preslávila sa účinkovaním vo filmoch Camp Rock (2008) či Ako chrániť princezné (2009).

Ako speváčka vydala albumy Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011), Demi (2013), Confident (2015) a Tell Me You Love Me (2017), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200 a za predposledný si zas vyslúžila nomináciu na cenu Grammy.

V rokoch 2012 a 2013 pôsobila ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor. Magazín Time ju vlani zaradil do zoznamu 100 najvplyvnejších ľudí sveta.

Toto je jej zatiaľ posledný hit Sober:

Najčítanejšie