Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rytmus sa prestáva ovládať. Bol s Darou naozaj nešťastný?!
Zdielať na

Rytmus sa prestáva ovládať. Bol s Darou naozaj nešťastný?!

Archívna reportáž

Odkedy je Rytmus (41) zamilovaný, je ako vymenený. Po rozchode s Darou (45) sa zdalo, že to obaja prijali ako rozumní ľudia. Nikto ale nečakal, že raper začne jančiť ako zmyslov zbavená hysterická žena. Neustále dáva najavo, že posledných sedem rokov nežil a nebol sám sebou.

Šťastným začal byť až vtedy, keď stretol moderátorku Jasminu Alagič. 

Nikto ale neverí tomu, že Dara sedem rokov držala Rytmusa nakrátko. Vždy si išiel svojou cestou a o súkromí príliš nehovoril. 

"Krásny život začína v tom momente, keď od seba odstrihneš akéhokoľvek negatívneho človeka alebo neprajníka. Akonáhle začneš hrať ich hru, staneš sa presne takým, akí sú oni. Budeš nešťastný a frustrovaný," povedal Rytmus vo videu na Instagrame. 

A nezabudol dodať, že najväčší základ úspechu je to, že je zamilovaný.

Dare kedysi zložil skladbu na počesť ich lásky a stretnutia. Fanúšikovia ho burcujú k tomu, aby niečo podobné zložil aj Jasmine.

Zatiaľ čo Dara mlčí, pretože nemá potrebu o tom, s kým žije alebo nežije, hovoriť, Rytmus to hrotí čoraz viac. Svoju polovičku vyváža na romantické miesta, zahŕňa ju luxusnými darčekmi a samozrejme o všetkom informuje svojich fanúšikov.

Súvisiace články

Najčítanejšie