Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zasnúbená Paris Hilton chystá svadbu roka. Nikdy nebola šťastnejšia
Zdielať na

Zasnúbená Paris Hilton chystá svadbu roka. Nikdy nebola šťastnejšia

Archívna reportáž

Americká herečka, speváčka a dedička hotelového impéria Paris Hilton sa teší na svadbu s modelom Chrisom Zylkom, ktorého považuje za svojho najlepšieho priateľa.

"Je naozaj raritou nájsť takéhoto úžasného muža. Som šťastná. V živote sú podľa mňa najcennejšie vernosť a úprimnosť a Chris je môj najlepší priateľ. Znamená pre mňa všetko a nikdy v živote som nebola šťastnejšia," vyjadrila sa Hilton, ktorá sa s modelom zasnúbila tento rok v januári.

Paris Hilton je vnučkou Williama Barrona Hiltona a pravnučkou Conrada Hiltona, ktorý založil sieť hotelov Hilton. V roku 2003 ju preslávila erotická nahrávka, v ktorej účinkuje spolu so svojím vtedajším priateľom Rickom Salomonom.

​Okrem nej sa však do povedomia verejnosti dostala aj vďaka televíznej show The Simple Life (2003 - 2007). Zahrala si tiež v snímkach Zoolander (2001), Život s Helen (2004), Múzeum voskových figurín (2005), Trhni si! (2006), Repo: Genetická opera! (2008) alebo Kráska a tá druhá (2008).

Ako speváčka debutovala v roku 2006 albumom Paris, ktorý sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostal na šiestu priečku. Má tiež vlastnú módnu značku.

Nemôže sa dočkať vlastnej svadby a taktiež detí. Pozrite si video:

Súvisiace články

Najčítanejšie