Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kráľovná neznáša cesnak, Meghan ho miluje. Nesmie ho ale jesť
Zdielať na

Kráľovná neznáša cesnak, Meghan ho miluje. Nesmie ho ale jesť

Archívna reportáž

Život vojvodkyne zo Sussexu sa od základu po vstupe do britskej kráľovskej rodiny zmenil. Po svadbe s princom Harrym musí dodržiavať striktný protokol. Nie vždy sa jej ho ale podarí dodržať. Je však aj kopa iných zákazov, ktoré Meghan Markle nesmie porušiť.

Cesnak. Surovina, ktorú kráľovná Alžbeta II. vyslovene neznáša.

V jej prítomnosti ho nesmie do úst nik vložiť. Dokonca trvá panovníčka na tom, aby sa nejedlo nič, čo obsahuje privela cibule. Dôvodom je nepríjemný dych.

Meghan naopak cesnak miluje. Vo viacerých rozhovoroch uviedla, že miluje filipínske kura zvané adobo, ktoré obsahuje enormné množstvo cesnaku. 

Hoci si obe dámy povahovo sadli, Harryho manželka sa bude musieť obľúbenej suroviny vzdať. Teda aspoň v prítomnosti kráľovnej. Okrem zmien správania, obliekania, líčenia a podobne, si tak musí zvykať aj na toto gastronomické pravidlo.​

Meghan aj napriek protokolu už neraz porušila prísne pravidlá britskej kráľovskej rodiny. Je v nej ale príliš krátko na to, aby jej nebolo odpustené. Pozrite sa, akým rozkošným párom boli s Harrym na dostihol v Royal Ascot:

Súvisiace články

Najčítanejšie